Odp: różnice pen e-p3 e-pl3
Dzięki grizz za linka i odpowiedź. Napisz jeszcze w którym modelu można uruchomić migawkę pilotem, czy i jak współpracują te cacka z objektywami od lustrzanek 4/3 i radę który model ew. wybrać. Linka sobie przetłumaczę, ale to potrwa.
Pozdrowerki
---------- Post dodany o 17:10 ---------- Poprzedni post był o 17:09 ----------
Dzięki grizz za linka i odpowiedź. Napisz jeszcze w którym modelu można uruchomić migawkę pilotem, czy i jak współpracują te cacka z objektywami od lustrzanek 4/3 i radę który model ew. wybrać. Linka sobie przetłumaczę, ale to potrwa.<br>Pozdrowerki
Nie wiem po co masz tłumaczyć. Sprawdź sobie na polskiej stronie...
http://www2.olympus.pl/consumer/pen-...1693_22348.htm
Tam też sciągniesz instrukcje i wszystko będziesz miał dokładnie opisane.
---------- Post dodany o 17:17 ---------- Poprzedni post był o 17:16 ----------
Z duzymi szkłami współpraca jest średnia... do statycznych scen nie ma problemu. W obu modelach porównywalna.
grizz serdeczne dzięki juź mam wszelkie info do medytacji. Zostanie potem tylko zrealizować marzenia.Pozdrowerki
Grizz, nie wiem czy "OTAKE" różnice chodziło pytającemu.
IMO główne różnice to takie, że
w EP-3 są dodatkowa rolka we właściwym miejscu, dotykowy nieruchomy ekran i poziomica
w EPL-3 szybsze zdjęcia seryjne, jedna rolka i ekran uchylny w gorę i dół
te aparaty zupełnie inaczej się trzyma- żadna specyfikacja tego nie oddaje.
IMO róznica w cenie jest zbyt duża.
Ale widziałem już w sklepie EPL-3 + 14-42 za 1930 zł - cena warta zastanowienia.
Dzięki Koriolan za dodatkowe info. Interesuje mnie jeszcze czy w EPL-3 da się uruchomić migawkę pilotem??????????
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Dzięki Koriolan za dodatkowe info. Interesuje mnie jeszcze czy w EPL-3 da się uruchomić migawkę pilotem??????????
Jesli jest polaczony z body wezykiem to jak najbardziej:)
pozdro
a samym pilotem, jest czujnik????
Nie ma. Można podłączyć wężyk na USB. Pewnie jakiś wyzwalacz radiowy przez usb też by się znalazł.