Witam, chce kupić aparat E-3. Moja prośba o namiary na tzw "dobry sklep" gdzie kupie bez żadnych problemów to na czym mi zależy?
z góry dzięki za informacje
Wersja do druku
Witam, chce kupić aparat E-3. Moja prośba o namiary na tzw "dobry sklep" gdzie kupie bez żadnych problemów to na czym mi zależy?
z góry dzięki za informacje
no własnie cos mi sie nie zgadzało... :) tak poważnie to szukam nowego aparatu, nie mogę się przekonać do używanego ale chyba będę musiał
to akurat wiem, ale finansowo nie daje rady, chyba ze połączę sobie prezenty na kilka najbliższych lat spod choinki :)
Pstrykam fotki na E-450... sprzęt ok ale widzę powoli pewne braki które są w mocniejszym kalibrze d ostepne...czy poczekac na spadek ceny E-5, ale to pewnie kwestia 2 lat + -
---------- Post dodany 01-03-12 o 00:04 ---------- Poprzedni post był 29-02-12 o 23:58 ----------
tak na marginesie, pozytywne wrażenie co do zdjec http://www.michalak24.pl/
bardzo dopieszczone
Jak się spojrzy na porównywarki cen, to właściwie jeden sklep jeszcze sprzedaje, ale z kitem... ZD 14-35.
A dużo masz obiektywów? Może nie warto zostawać w dużym 4/3?
witam, zd 50, 35 i 18-180 kity sprzedane plus lampa fl36, takze troche szkoda mi wyprzedawac. fotografia zajmuje sie amatorsko...ale ostro amatorsko hehe,
szumy drażnią ale kolory zachwycają...pozdrawiam wszystkich
Zastanów się nad E-1, koszt poniżej 1000zł.