moje b-olkowe fotografowanie
Olympusa kupiłem jako mój "czwarty system" jako aparat turystyczno-pamiątkowy, czyli w sytuacjach gdy chcę troszkę lepszą jakość niż z mojego kompaktu, a nie chce mi się dźwigać plecaka wypełnionego obiektywami, prawdopodobnie nie będzie rozbudowywany jako system, a pozostanie jako "zamknięta całość" ze swoim kitem, dlatego też zdjęcia z niego będą miały wartość czysto pamiątkową, często jak "pstryk" notesowy i tu je będę starał się wklejać, oczywiście zapraszam do dyskusji, rozmów i oglądania, od siebie do każdej fotki dodam mały opis ...
1 - jedno z pierwszych zdjęć zrobionych maluchem, może dla tego do tej fotki sentyment
[/URL]
2 - maluch trafił w skrajne warunki (opisywałem), tu akurat był luksus, czyli temperatura ok 6 stopni, ale ta wilgotność :shock:, po paru godzinach z paska kapała woda
[/URL]
3 - tak mniej więcej wygląda moja praca (na tym zdjęciu oczywiście mnie nie ma :-P)
[/URL]
4 - a to wszystko było organizowane aby osiągnąć ładny obrazek, który będziecie mogli zobaczyć w TV
[/URL]
Odp: moje b-olkowe fotografowanie
No super to wygląda. Gratuluję i pozdrawiam
Zapowiada się ciekawie :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
bogdi
Olympusa kupiłem jako mój "czwarty system" jako aparat turystyczno-pamiątkowy, czyli w sytuacjach gdy chcę troszkę lepszą jakość niż z mojego kompaktu, a nie chce mi się dźwigać plecaka wypełnionego obiektywami, prawdopodobnie nie będzie rozbudowywany jako system, a pozostanie jako "zamknięta całość" ze swoim kitem, dlatego też zdjęcia z niego będą miały wartość czysto pamiątkową, często jak "pstryk" notesowy i tu je będę starał się wklejać, oczywiście zapraszam do dyskusji, rozmów i oglądania, od siebie do każdej fotki dodam mały opis ...
Jaki to maluch bo exif nie wyświetla, fota dobre.
używam do zmniejszania SNS-Resizer, on z automatu wycina exiff - E-PL1 z kitem
Nie wiem, czy umieszczanie zdjec w dziale sprzetowym to dobry pomysl. Malo ogladaczy i troche nie na temat :)
Pomysl moze nad przeniesieniem watku do dzialu ze zdjeciami.
Wątek zdecydowanie do przeniesienia,
Tak - zapowiada się ciekawie. Przeniosłem wątek do "zdjęć początkujących" kierując się bardziej stażem autora na forum niż zdjęciami. Te są fajne i po kolejnych wrzutkach wątek pewnie wyląduje w ocenie zdjęć...
Cytat:
Zamieszczone przez
Karol
Tak - zapowiada się ciekawie. Przeniosłem wątek do "zdjęć początkujących" kierując się bardziej stażem autora na forum niż zdjęciami. Te są fajne i po kolejnych wrzutkach wątek pewnie wyląduje w ocenie zdjęć...
IMHO te zdjęcia są lepsze od tych ktorymi się często zachwycacie w wątkach z ocenami zdjęć