Odp: Głosowanie popRAWka 1/2012
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Tak sobie przeglądam galerię popRAWki ... może czas zmienić nazwę konkursu na "foto-zajawka"?:lol:
Co to za różnica jak się nazywa, zainteresowani wiedzą co i jak można...
Pozdrawiam AP.
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Co to za różnica jak się nazywa, zainteresowani wiedzą co i jak można...
Pozdrawiam AP.
Tia ... .
Conajmniej kilka zdjęć nie spełnia warunków zawartych w regulaminie. Regulamin swoje, a życie swoje? To pytanie do osoby zajmującej się organizacją popRAWki.
Cytat:
Zamieszczone przez
shary
Conajmniej kilka zdjęć nie spełnia warunków zawartych w regulaminie. Regulamin swoje, a życie swoje? To pytanie do osoby zajmującej się organizacją popRAWki.
Masz racje. Szanowne Jury i Organizator konkursu postanowily usunac zdjecia nie spelniajace wymogow konkursu. Pozostalo tylko jedno zdjecie spelniajace w 100% powyzsze wymogi. Jednak narod ciemny jest i niestety nie oddal zadnego glosu na to zdjecie spelniajace wszystkie wymogi i dlatego *****- zwyciezca jest, ale nagrody nie bedzie.
Ty jesteś osobą oragnizującą poprawkę? Jeśli nie to nie do ciebie było to pytanie.
Cytat:
Zamieszczone przez
shary
Odpowiem Ci jako organizator popRAWki: jak zapewne zauważyłeś jest to wznowienie i pierwszy w nowym roku konkurs, choćby z tego względu nie będę usuwał prac, wykraczających po za regulamin. Gdybym to zrobił zostały by może cztery.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Odpowiem Ci jako organizator popRAWki: jak zapewne zauważyłeś jest to wznowienie i pierwszy w nowym roku konkurs, choćby z tego względu nie będę usuwał prac, wykraczających po za regulamin. Gdybym to zrobił zostały by może cztery.
Bardzo dziękuję za wyjaśnienie. Nie wiedziałem, dlatego spytałem. Nie miałem na myśli usuwania zdjęć. Może kiedyś jeszcze będę chciał wziąć udział więc zacząłem od regulaminu.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Może od kolejnej odsłony wprowadzisz podwójną galerię - regulaminowa i dodatkową bez glosowania na wizje autorski , w zasadzie powinno się dać wybór userom i możliwość wstawienia do jednej lub obu galerii po jednej pracy.
Pozdrawiam Sympatyzujący z PoPRAWką AP.
Przeczytałam regulamin kolejny raz, nadal nie wiem jakie są te wbrew regulaminowe czyny popełnione w tak dużej liczbie przypadków???
Saboor pisze, że zgodnych z regulaminem jest...raptem coś około 4 prac:shock:
Co dolega reszcie? Chodzi o nazwę pliku?
Możecie na moim przykładzie wytknąć wszystkie wykroczenia. Może po prostu regulamin jest mało precyzyjny??? Bo co oznacza "ogólnie pojęty retusz" - myślę, że dla różnych ludzi, całe spektrum różnych rzeczy.