Unboxing Panasonic Leica DG 25/1.4 (nareszcie!)
Hmm, pudełko jak pudełko, zobaczmy co tam w środku:
Cool, cool... jakieś woreczki, papiery...
HOLY...!!! Znalazłem rachunek! Chyba nie powiemy mamie ;)
Mmmmmmmmm... Leika is good...
Fajna zabawka :D
Jak widać wieczór bez mamy upłynął nam na dobrej zabawie. Fajnie, że mały już dzieli ze mną pasję :D Wszystko strzelane z G3, ISO 800/1600 bo pokój ciemny a Jasiek szybki jest skubaniec. No ale teraz będę już miał światełko 1.4, także do zobaczenia w temacie 25mm po weekendzie!
Odp: Unboxing Panasonic Leica DG 25/1.4 (nareszcie!)
Nie wiem co mam napisac, jedyne co przychodzi mi do glowy to:HEJT:)
pozdrawiam serdecznie
Janek
PS
Czekamy na sample!
Gdzie ją kupiłeś? Jakoś nie mogę namierzyć sklepu, gdzie byłyby dostępne...
W PL pytałem chyba wszędzie, włączając w to Panasonica. Bez szans! Końcowo padło więc na amazon.de, zamówiłem w czwartek, dziś przesyłka czekała w domu. Skoro krajowi dystrybutorzy nas olewają, to w dobie internetu ja olewam ich ;)
Faktycznie kupić to coś jest niemożliwością... ja dodatkowo potrzebuje fakturę i wolałbym kupić w Polsce
PiterM - gratuluję nowej zabawki :)
Daj znać, czy obiektyw spełnia oczekiwania.
W sumie też się nad nim zastanawiałem, ale pozostanę przy 20 panasonica.
PiterM zazdrościmy i czekamy na jakieś fotki (z EXIF) w bardziej sprzyjających warunkach aby można było ocenić sobie to szkiełko.
Pogratulować zakupu ....czekamy na na fotki...
Cytat:
Zamieszczone przez
e3c
Faktycznie kupić to coś jest niemożliwością... ja dodatkowo potrzebuje fakturę i wolałbym kupić w Polsce
Fakturę dostaniesz - musisz mieć tylko nip od cyferek PL - jeden świstek złożony w Skarbowym. Kupujesz z zerowym watem , musisz odprowadzić polski VAT. W pełni akceptowana faktura kosztowa.
Pozdrawiam AP.
PiterM, wstaw szybko jakieś bardziej zachęcające fotki, bo ja osobiście jak porównuję z tymi co zrobiłem NEXem i MIRem 35mm/2.0 - to zastanawiam się czy jest sens pakowania kasy w 20 razy droższe szkiełko.