Zdjęcia z urlopu.
1.
2.
3.
Wersja do druku
MIłe fotki, piękne nasycenie. A jak tam w sprawie wiatraka :?:
urlop w wakacje :| Dzięki.Cytat:
Zamieszczone przez Piotr Grześ
To znaczy, że w zeszłym roku miałeś wiatraczne wizje i majaczenia :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez fotomic
Nieeeee. Byłem na urlopie w maju i to wtedy. Ale jak bede teraz to mam w planach tylko Kazimierz i bliziutkie okolice ;) sie okaże :DCytat:
Zamieszczone przez Piotr Grześ
Jadę tam jak zwykle na przełomie czerwca i lipca. Polecam pofocić trochę panoramek doliny Wisły, z jednej i drugiej miodzio. Pozdrawiam. Zaiste magiczne miejsce.
fotomic, fajne fotki, a to nasycenie tez OK. Ostatnia najbardzije mi sie podoba, choc wszystkie milo sie oglada. Dobrze kojarze to miejsce, zreszta po drugiej stronie Vistuli rowniez :D Pozdrawiam
zigger, dzięki
wiesz co jest coś w tym miejscu, coś co przyciąga(zabrzmi głupio - jakaś magia Kazimierza i okolic)Cytat:
Jadę tam jak zwykle na przełomie czerwca i lipca. Polecam pofocić trochę panoramek doliny Wisły, z jednej i drugiej miodzio. Pozdrawiam. Zaiste magiczne miejsce.
Janowiec - widok z wieży
Hop siup bęc.
Pierwsza składanka(może bedzie druga). Wkońcu mam czas na te zdjęcia :|
JanowiecColor 1
JanowiecColor 2
Hmmm, jak mam być szczery, to muszę stwierdzić, że ci się wypalił monitor. Nie widzę innego wytłumaczenia dla oczo%^$^%@ kolorków i wypchnięcia delikatnych gradacji z obrazu.
Kadry pewno ładne, ale mi oczy łzawią.
Pozdrawiam