Prosto z puszki ... miasta, wioski i dziewuszki
Witam serdecznie.
Od kilku dni jestem posiadaczem PEN-a. Dla mnie to mały aparacik do zadań codziennych. Pragnę w tym wątku przedstawiać swoje fotki zrobione tym body nietykane edytorami do zdjęć, bo po to go właśnie kupiłem.
Na poczatek chcę przedstawić sprawcę całego zamieszania czyli E-PL3 z "czapką" na głowie :grin:.
Pierwsze fotki:
1. Efekt dramatyczny
2. Efekt ...
Odp: Prosto z puszki ... miasta, wioski i dziewuszki
Cytat:
Zamieszczone przez
ayu
Witam serdecznie.
Pragnę w tym wątku przedstawiać swoje fotki zrobione tym body nietykane edytorami do zdjęć, bo po to go właśnie kupiłem.
1. Efekt dramatyczny
2. Efekt ...
Zaczynasz od klamstwa-nieladnie.Lepiej zawsze jak ty sterujesz edytorem niz ma to za Ciebie maszynka robic za Twoja lub nie wiedza
pierwsze najfajniejsze:) zrób coś z filtrem ale tam gdzie można go wykrzystac
Może do końca to nie jest prawda ale jakoś fotki trzeba zmniejszyć a efekty są "dobrodziejstwem" tej puszki. To ma być zabawa.
Mirek54 chyba załapałem o co Ci chodzi - Po pierwsze te Efekty to są Filtry a po drugie myślałeś, że bez edytora to znaczy surowe. Ja myślę o tym co wypluwa aparat z filtrami bądź bez. To ma być zabawa.
2ka to chyba manifest w kontekście demontażu krzyża w sejmie : D - dobry obraz - można się zaintrygować : ) ale za to pierwsze ! - oklepane jak pupa dziecka przez nerwowego rodzica : D
Jeszcze folia nieściągnięta z obiektywu :D
PS. Też podpinam SB-900 do E-PL3 :)
Skoro miałeś tak mocną lampę, to skąd tak wysokie ISO?
Cytat:
Zamieszczone przez
grizz
Skoro miałeś tak mocną lampę, to skąd tak wysokie ISO?
I tu odpowiem pytaniem na pytanie. Czy ISO 400 to jest wysokie ISO ( przy czasach rzędu 1/20s), a nawet na ostatnim jest ISO 200.
Uczę się tego aparatu. Z wysokim ISO zauważyłem taką zależność , że przy wyższych wartościach zaczyna być bardzo widoczny zielony zafarb.