Spolszczenie do lightroom
Koledzy potrzebuję rady
zainstalowałem na laptopie (Windows 7) 30 dniową wersję Photoshop Lightroom 3, ale po angielsku. Mam ochotę trochę się pobawić tym programem i zobaczyć na ile poprawi moje fotki. Nie chcę robić rewolucji, ale proste korekty. Czy znacie spolszczenie do programu i jak i skąd je pobrać i zainstalować??????
Będę wdzięczny za wszelkie rady.
Pozdrowerki.
Odp: Program do obróbki zdjęć portretowych
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Koledzy potrzebuję rady
zainstalowałem na laptopie (Windows 7) 30 dniową wersję Photoshop Lightroom 3, ale po angielsku. Mam ochotę trochę się pobawić tym programem i zobaczyć na ile poprawi moje fotki.
Hmmm, jakby on tak sam z siebie poprawiał moje fotki, to pewno bym go kupił.
On sam nie poprawi, ja chcę to zrobić ale nie w wersji angielskiej.
Nie ma spolszczenia do Lightrooma.
Dzięki epicure, w takim razie zabawy raczej nie będzie.
Bez przesady, za dużo tam nie ma do czytania po angielsku. Parę suwaków i przycisków... Nauczysz się.
Albo spróbuj PaintShopProX4 Corela. Robi m.w. to samo co Lightroom
W pełni spolszczony, trial też 30 dniowy do pobrania. A jak się na koniec polubicie, to cena dość umiarkowana :)
możesz jaśniej. Jak wprowadzić zdjęcie do edycji, jak uruchomić automatyczną poprawę fotki, jak zapisać zdjęcie po korekcie, jak wyjść gdy rezygnuję z korekty?? Nie żebym nie chciał, ale za wiele z angielskiego nie kumam i taka zabawa potrwałaby pewnie długo.
Pozdrowerki.
---------- Post dodany o 21:30 ---------- Poprzedni post był o 21:24 ----------
Bawiłem się ostatnio 30 dniową wersją Pfotoshop Elements 10 w wersji plskiej. Nie powiem przednia zabawa jak dla mnie laika w temacie. Parę fotek poprawiłem, ale nie wszystkie bo z tymi mozliwościami programu trzeba jednak uważać. Porównywałem sobie foty, chciałem się sam nauczyć. Nie stać mnie na orginał, a z uwagi na moją nikłą wiedzę w temacie, nie ściągam czegoś z czego nie będę umiał korzystać. Ale z Lightroomem mnie podkusiło.
Pozdrowerki.
Cytat:
Zamieszczone przez
epicure
Nie ma spolszczenia do Lightrooma.
Jest spolszczenie do Lightrooma, na stronie polskiego dystrybutora jako wersja testowe z instrukcją, a przynajmniej była dla wersji 3,0, używałem
Pozdrawiam AP.
http://www.wimal.com.pl/polski_inter...ightroom_3.xml
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Nie stać mnie na orginał, a z uwagi na moją nikłą wiedzę w temacie, nie ściągam czegoś z czego nie będę umiał korzystać.