Wyniki OR: Jesienne nostalgie
Odp: OR: Jesienne nostalgie
Cytat:
Zamieszczone przez
macieknr1
widze ,że cos się ruszyło z OR :mrgreen:
Tak, ruszyło. W dodatku, każdy z laureatów będzie od teraz nagradzany drobnym upominkiem od Olympusa. Pisałem o tym w poprzedniej edycji. Laureat OR "Deux ex machina", Ahutta, powinien już otrzymać przesyłkę.
Odp: Głosowanie OR: Jesienne nostalgie
Mam nadzieje, że przypomnienie na belce pozwoli zebrać jeszcze więcej głosów w tej edycji.
Zagłosowałem, choć trudno było mi zdecydować... Faworytów miałem kilku.
A DO TEGO NIE CHCECIE MI DAĆ MEDALU.... ZALEGŁEGO ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
krakman
a do tego nie chcecie mi dać medalu.... Zaległego ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
gdzie jest medal! Gdzie jest medal! Gdzie jest medal!
1 załącznik(ów)
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Trochę sobie żartuję.
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Zagłosowałem, choć trudno było mi zdecydować... Faworytów miałem kilku.
A DO TEGO NIE CHCECIE MI DAĆ MEDALU.... ZALEGŁEGO ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Krakman chcesz złoty, stebrny albo brązowy - mam cały słój z różnych psich wystaw przez lata - dorobi się wstążeczkę i będzie nie wirtualny - wręczą Ci na następnym zlocie.
Grizz coś próbował odznaczać (ma listę osób do odznaczenia), ale zdaje się nowy skrypt forum nie bardzo chce nadawać właściwe odznaczenia. Nie mniej jednak pamięta o zasługach, a jak nie to ja zawsze mam w rezerwie listę laureatów. Jeśli tylko ten feler z interpretacją przez skrypt zapisów medalowych zostanie usunięty na pewno wszyscy zostaną odpowiednio nagrodzeni.