Witam, bardzo stremowany zamieszczam swoje pierwsze proby i ... mam nadzieje, ze nie ostatnie :D
pozdrawiam :D
1/ Mala
2/ Kamilka
3/ Patryk
4/ Moj Galeon
5/ Kamilka 2
6/ Dziewczeta
Wersja do druku
Witam, bardzo stremowany zamieszczam swoje pierwsze proby i ... mam nadzieje, ze nie ostatnie :D
1/ Mala
2/ Kamilka
3/ Patryk
4/ Moj Galeon
5/ Kamilka 2
6/ Dziewczeta
Wszystkie zdjecia sa stricte albumowe. Zlapana chwila do ktorej mozna powrocic wspomnieniami po X latach.
Czy to dobrze czy zle i na co powinienem zwrocic uwage :?:Cytat:
Zamieszczone przez rap1d
to oznacza że są mało artystyczne, a tylko do przeglądania w rodzinnym albumie. Nie jest to ani dobrze ani źle, bo to zależy co chciałeś osiągnąć. Ja ze swojej strony dodam że pierwsze zdjęcie jest najbardziej zbliżone do tego co najczęściej spotkać można na tym forum.
Snoopy_jb napisal to co mialem na mysli. Z jednej strony woricsz za jakis czas do Tych zdjec, posmiejecie sie z rodzina, powspominacie chwile i to jest piekne w fotografii. Z drugiej jednak te zdjecia sa malo atrakcyjne dla odbiorcy zewnetrznego. Dla Ciebie te zdjecia sa wyjatkowe bo to przejaw jakis emocji, bliscy ludzie, ktorych kochasz a dla pana X to po prostu zdjecia nieznajomych osob zlapanych w mniej lub bardziej przypadkowej chwili.