-
Sztywny palec
Ten wskazujący, którym naciskam spust. Po latach odwykłem nieco. Muszę przypomnieć sobie rady których sam udzielałem :mrgreen:
Żeby nie śmiecić na forum w drugim poście. Podaję link. Tutaj możecie mnie niszczyć po oglądnięciu. :roll:
Pare dni dopiero i nie miałem czasu jeszcze dobrze tego poukładać. Wkleić też tego co bym chciał.
http://upload.pbase.com/kokop
-
Rewelacji nie ma choć na kilku fotkach oko zawiesiłem na dłużej. Ale świetnie, że od razu coś pokazujesz. bo wiekszość to sie wita, zadaje kilka głupich pytań (bez uzycia szukajki), nie zamieszcza żadnych fotek i na tym konczy aktywność na forum. Powodzenia, czekamy na nowe fotki.
-
Ja bym jednak cos wybral i wkleil no chyba ze to podsumowanie zyciowego dorobku :-)
Do wysegregowanych zdjec latwiej sie odniesc a tak ludzie zagladna i nic nie powiedza.
Pzdr.
-
Słuszna uwaga. Z tym że to co mogę pokazać to 1800 km do szafy mam. Kłopot. Muszę nowe robić :D A dorobek życia? Wszystko przed NAMI dopiero.
Liczę że jednak parę opini dojdzie :D Jakie by nie były.
-
Wybierz coś z TAMTYCH zdjęć. Te w dziale widoczków chyba lepsze :) (i nie słone paluszki, pliiiis ;))
-
-
Fajne jest to pierwsze zdjątko z widoczkiem zachodzącego słońca :)
-
Ciągły brak czasu :cry:
dymek
-
To nie dymek, to istny dym :-)
podoba mi sie :-)
pozdrawiam
-
:D
Dzisiaj nie mogłem usiedzieć. Pojechałem kawałeczek za moje miasteczko. Bez celu :roll:
Tak mgliście było.