Odp: Raczkując z aparatem
Jasne że się da :D poszukaj sobie w faq, możesz wrzucać ile wlezie, u mnie dzisiaj makro jedno, biorąc pod uwagę że robiłem spontanicznie, wprost z ręki, nic nie ustawiając, tak ot, hop siup :D to jestem zadowolony, obiektyw kitowy zuiko 17.5-45
I autoportret tuż po zrobieniu pierwszego zdjęcia, wyraz twarzy oglądającego swoje pstryki
Cytat:
Zamieszczone przez
osiem1984
Hehe, moje nie są lepsze:), więc się tak bardzo nie przejmuj. Tak na marginesie czy da się jednego dnia wstawić więcej niż jedno zdjęcie?
Niby mogę wrzucić ale jako załącznik do wypowiedzi na forum a nie do swojej galerii z tego co wiem.
4 załącznik(ów)
Odkurzam temat, co prawda i tak mam wrażenie że siedzę tu sam, ale co mi tam, wrzucę parę śmieci coby pajęczynami nie pozarastało tutaj :grin:
Załącznik 53628Załącznik 53629Załącznik 53630Załącznik 53631
Hmm, jeśli uważasz że to śmieci to dlaczego je wrzucasz na forum foto? Uważam że 1 i 3 są niezłe, ale 2 i 4 do albumu rodzinnego albo gdzie tam uważasz.
4 to portret, głównie chodzi mi krytykę z technicznego punktu widzenia, co do 3 zgadzam się, foto obrazuje cyt 'fale energii wypływające ze ściany' ale zupełnie nie wyszło, mam masę ciekawych fotografii które są do wywalenia bo nie nauczyłem się nosić ze sobą statywu a robienie zdjęć w słabych warunkach oświetleniowych z ręki jest po prostu niemożliwe :???: