-
odbitki Gdańsk
Witam. Czy ktoś może polecić jakieś miejsce w Gdańsku gdzie warto zrobić odbitki plików jpg? Chodzi o odbitki na papierze fotograficznym. Do takiego albumu/portfolio lub tak aby nadawało się na ścianę w jakiejś antyramie.
Formaty odbitek: 2x1 i 1x1 (mieszczące się w wymiarach A4)
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
wojciech_gd
empik Gdańsk główny
I nie będę narzekał na jakość zdjęć?
Jak to tam wyglada? zostawia im się pliki, czy są automaty?
-
Empik? zartujesz?
Ankara Partyzantow niestety trzymac ich trzeba za morde, bo maja rozne rozjazdy w jakosci pomimo kalibracji...
moze jeszcze gosc w Jantarze na Miszewskiego na 1 pietrze, tylko nie wiem do konca czy robi odbitki pewnie robi, wolam u niego sredni format i generalnie nie narzekam...
a tak to lipa, wszystkie laby przewertowalem i ciezko sie dogadac tak zeby sie podobalo w niektorych to nawet nie wiedza co to icc jest
pozdrawiam serdecznie
Janek
-
Ankara, ale trzeba mieć nerwy ze stali ;] lub dużo czasu... A 200m w stronę Manhattanu sklep z antyramami do kompletu.
-
widziałem ostatnio jaką masakrę zrobiła z kliszy kumplowi Ankara - sam sobie lepiej poskanował i wydrukował na amatorskim sprzęcie niż oni.
W kwestii odbitek jest coraz gorzej.
-
Dzieki za odpowiedzi. Zobacze jak wyjdzie tu w Gdansku, jak bedzie slabo to sprobuje w duzo mniejszym miescie (Bytów) :) Moze tam odbitki beda lepszej jakosci. Jest tam kilka miejsc, w ktorych na pewno mozna zrobic odbitki. Moze bardziej sie przykladaja.
Pozdrawiam
Piotr Burant
-
Do jakiegoś Saturna zerknij, całkiem fajnie robią - przynajmniej w Krakowie.
-
W "ankarze" robiłem 1 raz. Wolę wysłać do "Lab-netu"
-
ja w empiku robiłem odbitki plakatowe i jestem zadowolony