Witam! Trochę brakuje mi opinii na temat mojej twórczości, więc postanowiłam wystawić ją tu na odstrzał.
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.
Wersja do druku
Witam! Trochę brakuje mi opinii na temat mojej twórczości, więc postanowiłam wystawić ją tu na odstrzał.
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.
PIF-PAF :mrgreen:
Nieciekawe.
Jakość koszmarna.
Przede wszystkim nie opanowane światło. Nie rozumiem tej akrobacji z ustawieniami ISO i czasu.
Jesteście niemożliwi :lol: Tak odrazu z grubej rury. To trza tak delikatniej... Naprzykład, że tego w cale tfurczością nazwać nie można :wink: Ehhhhh te chłopy :-P
P.S. Ariadna, nie da się ukryć, jeszcze długa droga przed Tobą. Ale nie poddawaj się :mrgreen:
W sumie masz racje....
zachowalem sie jak gowniarz.....
a nie jak kulturalny czlowiek....
jak moglem tak zapomniec......
powinieniem sie najpierw....
PRZYWITAC !!!!!
Dzien dobry.
...i wtedy dopiero PIF-PAF.....:mrgreen:
dobra, kij z grzecznością. nie przyszłam tu po to, żebyście głaskali mnie po głowie. nad czym poza jakością i światłem mam pracować?
co do działu- początkująca nie może wystawić swoich zdjęć do oceny? :lol: zdaję sobie sprawę z poziomu moich zdjęć, ale niestety nie potrafię precyzyjnie wskazać błędów. nie lubię tego głupiego segregowania na początkujących i zaawansowanych. każdy powinien otrzymywać krytykę na tym samym poziomie. tematyka moich zdjęć mnie się podoba, interesują mnie tylko opinie na temat kwestii technicznych.