-
O co chodzi?
Witam
Ostatnio zalewam Was kiepskimi zdjęciami, tym razem przedstawiam coś innego, zrobiłem zdjęcie bez informowania ich o tym i muszę powiedzieć moim zdaniem chyba dobrze oddałem klmat tamtych rozmów, które ja oczywiście pamietam ale zostawie je dla siebie pozwólcie. Wy zaś możecie tylko domyślać się " O co chodzi" podoba mi się w tym zdjęciu iż każda osoba coś wyraża swoją miną, czy gestem rąk, jak dla mnie to całkiem niezłe. A wy jak uważacie?
http://images21.fotosik.pl/141/e009f7fecd8c2364.jpg
-
hmmm, muszę ci przyznać że opisy, interpretację masz dużo ciekawszą od samych zdjęć ;)
pzdr
-
zdjęcie nie przedstawia tu nic ciekawego w tle głównym tematem są ludzie i tylko na nich się skupiam :) :D
-
Twój tytuł fotki pasuje idealnie bo ludzie wydają się dochodzić o co chodzi a poza tym z fotki też nie wynika o co chodzi. Samo zdjęcie takie nijakie i chaotyczne.
-
ale oco chodziiiii?
:roll:
-
rodzinka na spacerku z przekrojem zachowań. Ogólnie nie porywa. Pozdrawiam.
-
Witam
Zdjęcie na swój sposób ciekawe, nie przeczytałem opisu (później) z gestykulacji, min, wyrazu twarzy wynika jakaś burzliwa dyskusja, gdzie każdy chce dodać swoje 10 groszy, nie kryjąc "delikatnego" oburzenia.
Pzdr
-
Sylwek, masz dużo chęci, niestety to nie wystarcza. interpetacja rzeczywiście dużo lepsza od samego zdjęcia. Wiesz, znajdz gdzieś pajęczyne na dworze z pająkiem i porób zdjęcia z rana jak jest rosa - to bardzo fajny temat i wcale nie taki oklepany jak "zachod nad jeziorem". Gwarantuję, że będzie to dużo ciekawsze.
-
Sylwek, to najlepsza fota jaką wstawiłeś na forum. Choć nie powala, jednak oglądam ją z zainteresowaniem. Technicznie się nie popisałeś - fota zaniebieszczona mocno. Ale tak trzymaj. Nie słuchaj Rodii - fotografuj ludzi, a nie wstrętne robale. ;)
-
Daleki jestem od twierdzenia, ze robale to bardziej ciekawy temat niż ludzie. Tylko do fotek ludzi trzeba mieć smykałkę. A że Ty Rafale masz to Ci łatwo radzić ;)