-
mały problem z c750uz
APARAT JEST SUPER ALE MAM PROBLEM:
PEWNEGO DNIA NAGLE SIĘ WYŁĄCZYŁ, PRZESTAŁ DZIAŁAĆ, NA NIC NIE REAGOWAŁ... BYŁO TAK PRAWIE PRZEZ 24H. JUŻ GO MIAŁEM WYSYŁAĆ DO REKLAMACJI A TU NAGLE BEZ ŻADNEJ PRZYCZYNY ZACZĄŁ DZIAŁAĆ POPRAWNIE ... CVO MOGLO SIĘ STAĆ ??????????????????
PS. MIAŁEM GO DZIEŃ WCZEŚNIEJ NA MROZIE, ALE PRZEZ TO MOGŁBY SIĘ NIE WŁĄCZAĆ PRZEZ 24H .... ?
-
no tak... zbyt długa praca na mrozie może uszkodzić aparat.... przy przeniesieniu go do ciepłego pomieszczenia podczas "odmarzania" wewnątrz sprzętu może dojść do zjawiska skraplania się wilgoci i zwarcia na elektronice - a co za tym idzie "zwieszka" lub awaria. Polecam jednak uważać na ekstremalne warunki pracy i trzymać aparat pod kurtką podczas mrozu, wyciągać go do zdjęcia i chować ponownie. Pozdrawiam.
-
Poza tym nic nie piszesz o bateriach a moze po prostu z powodu zimna spadla ich pojemnosc i nie bylo prądu w aparacie ? Po nagrzaniu wszystko wróciło do normy..
-
problem z c750
po ptrzyjsciu do domu,gdy aparat juz nie działał,baterie były całą noc w ładowarce i rano dalej nic nie działało nawet na naładowanych, a potem sam os siebie po następnych paru godz. zaczął działać