Dzisiaj korzystając z pięknej pogody kolejne fotki :) Niektóre z nowego 40-150 a niektóre z 14-45 :)
1.
2.
3.
4.
Wszystkie fotki dostępne na
http://www.fotoholic.serfer.pl/foto....F&num=1&ile=12
Może później dorzucę jeszcze z jakieś 2 fotki :)
Wersja do druku
Dzisiaj korzystając z pięknej pogody kolejne fotki :) Niektóre z nowego 40-150 a niektóre z 14-45 :)
1.
2.
3.
4.
Wszystkie fotki dostępne na
http://www.fotoholic.serfer.pl/foto....F&num=1&ile=12
Może później dorzucę jeszcze z jakieś 2 fotki :)
Zdecydowanie dwójeczka. Nietypowy kadr - podoba mi się.
nr super, potem nr 1, z tym, że w nr1 Karolina IMO powinna być wyżej w kadrze
Dwójka bardzo dobra. W pierwszym przeszkadza mi dłoń w kadrze, a w trzecim kadrowanie jakoś tak za bardzo na styk nad głową. Ładne światło.
Dwójka rewelacyjna. Jedynka też super, ale dłoń faktycznie troszkę psuje zdjęcie.
Nic oryginalnego nie dodam :). Podobają mi się 2, 4, 1, 3. Dokładnie w takiej kolejności.
Taka pytanko - wolisz blondynki ? najpierw Monika teraz Karolina i to podobny typ, mam rację czy to przypadek?
bardzo fajne fotki :D
U mnie jest tak :) Jaka dziewczyna się zgłosi na fotki takiej robię chyba że mi się nie podoba w takim razie wymiguję się jakoś odpowiedzią że nie mam czasu bo jestem zajęty itp :) A tak ogólnie to raczej kto przyjdzie temu robię :P
A jak sobie radzisz, jak dziewczyna jest spięta i kompletnie nie wie jak się zachować? Ja mam czasami z tym problemy.
Może alkohol? :mrgreen:
A na poważnie starałbym się bagatelizować sytuację, podchodzić na luzaka, znaczy żartem, rozmową. Każdy musi sie w jakimś stopniu oswoić z zaistniałą sytuacją. Pamiętam jak raz wypowiadał sie jakiś fotograf od aktu, którego prace były bardzo cenione. Mówił że pozwala modelce robić co chce przed obiektywem i pozwalał jej decydować o tym co i kiedy i w jaki sposób pokarze. Jak sie rozkręcały, cuda wyprawiały. A było to w czasach fotografii analogowej. Ile gościowi szło rolek filmu na darmo? Jednak się opłacało. Normalna sytuacja nie jest współmierna do opisywanej, ale coś w tym jest.