-
E-p3
Niechże ja raz rozpocznę nowy wątek ona... sprzętowy :)
Ploteczki mówią o nowym penie z matrycą 16Mpx, a więc można się spodziewać skąd ona i jeśli to ta, to będzie bardzo fajny sprzęcik. Ma być na przełomie roku. Chętnie widziałbym tego dziwoląga zamiast Canona w pracy (do studyjnej młócki) więc trzymam kciuki. Także za wyświetlacz, megapiksel byłby więcej niż wskazany.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Janko Muzykant
...ona... sprzętowy...
Ciekawe, czy bardzie ona..., czy bardziej sprzętowy:wink::grin::?: Ciekawe, ciekawe... może ploteczki otarły się o granicę prawdy:wink::grin:
Pozdrawiam
Jack
-
Jeżeli Olek nic nie sknoci, da dobry telewizor i poprawi matmę AF to możliwe że będzie dobry przeciwnik Panasa GH2. Ciekawie zapowiada się "grip"...
PS. swoją drogą PL1 zszedł do ceny którą da się już przełknąć - 1449zł w kicie. Widać spadek dolca robi swoje :)
-
Chyba bardziej ona..., Czy to ma już być ta nowa matryca z , przepraszam za nieprecyzyjność "pomniejszonymi pikselami" - kiedyś w lecie oglądałem takie obrazki z wniosków patentowych?
Który mój komputer przerobi tyle pikseli????
-
Ta matryca, co siedzi w nowym panasie.
-
Na optycznych w komentarzach podał ktoś ze na stronie Olympus.ourlife.ru jest coś więcej opisane na ten temat .
Niestety nie znam rosyjskiego :(
-
To ma być ten model dla bardziej zaawansowanych?
Jeśli wstawią filtr taki jak w E-PL1 będzie fajnie :-)
-
To, że będzie w nim matryca Panasonica chyba nikogo nie zaskakuje. Jak rozumiem nic więcej nt przyszłego korpusu m4/3 Olympusa nie wiadomo. Czyli nie ma o czym w ogóle dyskutować.
Jack zdradź chociaż czy będzie, to korpus budową zbliżony do serii G/GH Panasonica czy kontynuacja linii E-P/E-PL.
Pozdrawiam
-
Tylko że na tej ruskiej stronie odnoszą się do zdjęć małego Olka z wizjerem a we wstępnej specyfikacji nie ma wizjera, więc to chyba nie to. Jest też temat o EP3 ale tu jest wymagane logowanie, sou...
PS. 8 Mpix by wystarczyło...:evil:
-
Ale czad! Janko autorem takiego wątku, fjiu fjiu to może znaczyć tylko jedno...
Przydałby się korpus Olka zbliżony do LX3 (rozmiar, dużo konfigurowalnych guzików na korpusie dwa kółka były by bonusem) na taki czekam by ożenić go z 20/1.7 - GF2 z automatu (brak IBIS) odpada.
Dzięki Janko, wiesz coś nt ceny?