Zapraszam do oceny poniższych zdjęć. Jestem gotowy na konstruktywną krytykę.
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
Wersja do druku
Zapraszam do oceny poniższych zdjęć. Jestem gotowy na konstruktywną krytykę.
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
jak lubie rude, wrecz uwielbiam.. tak jakos ehh...
Podoba mi się 2, 4 , 8.
Nie do końca czuję zasadność zdjęcia butów a potem pojawiania się ich w kadrze. (może gdyby w grę wchodzil spacer w parku po trawie)
1-Pierwsze zdjęcie też ma fajną kompozycję, ale jakoś nieatrakcyjnie wypadły na nim nogi dziewczyny.
3- poza i buty w pobliżu moim zdaniem powalają zdjecie.
7- byłaby świetna gdyby dziewczyna miała stopy w całości czyli weszła na wyższy stopień i stanęła na brzegu.
Wydaje mi się , ze dużo atrakcyjniej wyglądalaby dziewczyna w fajnych trampkach- pozostawionych na stopie, te czarne buty nie pasują jakoś do stroju- ale to oczywiscie tylko moja opinia.
Kolorystyka bardzo fajna (te rude włosy na tym niebieskim kolorze- bajeczne), miejsce i modelka również. Tylko eksploatować :wink:
Pozdrawiam
Nie znasz naprawdę ciekawszych miejsc? może kolejna sesja pod molo lub na falochronie? :) jeju, ludzie...trochę WYOBRAŹNI.....
jak się robi zdjęcie w takim popularnym miejscu, to powinno się wybić - tutaj żadne zdjęcie sienie wybija, ot takie pstryki z przechadzki po mieście...
fajny odcień rudości znalazłeś, wykorzystaj to, a nie psuj;]
2 i 4 z tej sesji najbardziej mi się podobają. Na odbiór może wpływać także to, że poprzez wybór scenerii zdjęcia są praktycznie w tej samej kolorystyce.
Jak "dla mnie" - 9.
Pozdrawiam.