-
4 załącznik(ów)
Foto łowy
Zakładam wątek dla osób próbujących zajmować się fotografią przyrody. Po zdjęciach Sławkab wstyd cokolwiek wstawiać do galerii więc spróbujmy tutaj swoich sił ;)
1. Umieszczamy wybrane, najlepsze zdjęcia z przeznaczonych do prezentacji w tym wątku.
2. Jeśli mamy serie zdjęć z tego samego ujęcia, umieszczamy tylko jedno, najlepsze z serii.
3. Zdjęcie powinno być podpisane. W tytule należy wymienić nazwę zwierzęcia i miejscem gdzie zostało sfotografowane, np. Jastrząb/Wielkopolski Park Narodowy.
---
Na początek ustrzelone w ostatni weekend w Boruszynie w okolicach Czarnkowa. Kiepska perspektywa przez wysokie trawy byłem zmuszony robić z ambony niestety. Przyrzekam że do kolejnych dużo lepiej się przyłożę.
-
Fotki całkiem, całkiem... :)
Sam niedługo będę się wybierać na ryby, to przy okazji wezmę aparat i zapuszczę się na dwie godzinki do lasu. Może też mi się uda "upolować" jakiegoś dzika :)
-
:) spoko , każdy przyrodniczy wątek mile widziany :)
-
Kowal 73 fajne foty :) ale najbardziej to 2 mi się podoba a 4 chyba źle skadrowana ale mimo to fajnie ustrzelony. Może dobrze było by numerować fotki żeby łatwej było opisywać.
-
Jedynka oraz dwojka calkiem przyjemne fotki.
-
-
4 załącznik(ów)
Mi się dwójka nie za bardzo podoba, bo jak i w jedynce chyba najbardziej widać, że z góry cykane. Mimo wszystko gratuluje spotkania.
Daje niżej moje gnioty. Trochę jestem zawiedziony ostatnimi zimowymi łowami. Światła nie było ani razu dobrego, obiektywu się jeszcze nie nauczyłem i jak patrzę czasem na te zdjęcia to mnie krew zalewa, a czasem coś się wybierze.
Co Wy na to?
-
jedynka wyśmienita, ale dwójka przedstawia prawdziwy żywioł, chociaż dla fundamentalistów może być całkowicie skopana :D
-
6 załącznik(ów)
kowal73, cenna inicjatywa - w jednym wątku nasze "fotostrzały".
Dorzucę sie :)
-
3 załącznik(ów)
Sójka