1. "Wisiorek Pani Mróz"
2. "..."
3. "Zimowa Sieć"
4. "Śnieg" (nic szczególnego ale nawet lubię tę fotkę)
Wersja do druku
1. "Wisiorek Pani Mróz"
2. "..."
3. "Zimowa Sieć"
4. "Śnieg" (nic szczególnego ale nawet lubię tę fotkę)
no bardzo dobre fotki
ta ostatnia taka pusta, ale tez mi sie bardzo podoba, to chyba wlasnie ta prostota, w porowaniu z poprzednimi dwoma daje jej uroku :)
wisiorek tez niczego sobie,
2 - lubie takie, jednak wiem jak trudno uchwycic takie delikatne krysztalki na jakims bardziej jednolitym tle i tego mi brakuje tutaj, za bardzo 'pstrokate' tlo
pozdrawiam
mnie wpadla w oko 3-moze dlatego, ze nie jest to czesty widok, ale smialo bym ja przekrecil o 90 stopni w prawo-obiekt jest, ze tak powiem-uniwersalny w kazda strone=a w takiej postaci, troche robi dziwne wrazenie -dlugi jest strasznie :) 2 tez ciekawa. zlapales wiekszosc atrybutow zimy, mnie sie podoba.
Na 1 z ostrością coś nie bardzo. Po 2 wzrok mi biega i nie wie na czym się zatrzymać. A 3 i 4 mi się podobają. Na widok 4 przypomniał mi się miś Colargol - podobne scenerie :)
Witaj
Ze wszystkich najlepiej wyszła 3-czka, jednak dużo większy potencjał widziałbym w zdjęciu 2-gim - kolega wyżej napisał co nie pasuje i niestety to prawda. W zdjęciu pierwszym było by dobrze, ale trochę zabrakło ostrości i więcej światła proszę ;).
Pozdrawiam
Bardzo spodobały mi się fotki :) Dobre pomysły :) Pozdrawiam
Pierwsze trzy bardzo mi się podobają, naprawdę fajne, Ostanie nie, nie podchodzi mi w ogóle.
wisiorek ciekawy. już na kilku zdjęciach widziałem coś podobnego a na żywo nigdy nie udało mi się zaobserwować...