-
Zdjęcia Dempsey'a ;-)
Witam wszystkich, którzy tutaj zbłądzili... ;-)
Czytając właśnie o tym jak rozkręcić OlyRules trafiłem na tekst Rafała Czarnego, że nie o bicie piany o szumach, ergonomii itp. chodzi, ale o zdjęcia. Zatem postanowiłem coś popełnionego przez siebie tutaj wrzucić...
Jestem generalnie niedzielnym pstrykaczem, który aparat kupił by uwieczniać nim swoją rodzinę, z najnowszym jej członkiem na czele :-). Choć chciałbym robić coś więcej, to niestety nie mam na to za wiele czasu i zdaje się, że nie mam też oka... ale może to pomożecie mi nieco "wyrobić"...
Skoro o głównym obiekcie zdjęć była już mowa... pozwólcie, że przedstawię:
Michu :-)
oraz mama Miśka z Miśkiem ;-)
no nic... obadamy ;-)
-
no no fajny Michu :-) gratulacje
-
hehe mod czuwa :-) szybkie to było ;-)
-
Fajną ma malec górną wargę ;) no co tu więcej powiedzieć sympatyczne, oddające domowe słodkie chwile zdjęcia.
-
ajajajjaj- jakie oczeta :) potatusiowe chyba :)
-
Pomijając piękno i urodę modeli :).
Pierwsza ekstra pomysł i dobre wykonanie. Szczególnie podobają mi się te zajęcze uszy. Fotka to co potrzeba, można na nią patrzeć długo, przykuwa wzrok.
Druga światełka trochę za mało, ale bardzo ładnie wyszło, Szczególnie rzuca mi się w oczy, właśnie układ oczu leżących na liniach ukośnych. Szkoda, że oczy są za mało widoczne w szczegółach.
-
Przyznaję - na pierwszym zdjęciu celowo tak Micha ułożyłem, zaczaiłem się z aparatem i czekałem na ciekawe miny ;-)
Na drugim - no cóż lampka wbudowana z dyfuzorem domowej roboty... bałem się przepalić (oraz odbić od skóry), a że mały ma bardzo ciemne oczy, to i niestety nie za wiele szczegółów w nich widać...
Dzięki za komentarz.
-
podoba mi się i pierwsze i drugie. Fajne takie ciepło- rodzinne a 1 dodatkowo z fantazją.
Poza tym gratuluję masz fajny czas w życiu. Pozdrawiam. :D
-
Przesympatyczny dzieciak, foty miłe. Lubię zdjęcia dzieciaków, bo sam mam dwójkę :D . Trochę zdjąłbym czerwieni w PSie z obu.
-
Rafał to znaczy, że widzisz na nich czerwoną dominantę, czy może po prostu za ciepłe :?: (teraz zabiłeś mi klina... może mi się monitor rozjechał :?: )