Przedstawiam Wam kilka moich zdjęć, głównie fotografuję ludzi. Cały czas się uczę i mam nadzieję, że pokazując tu te prace zdobędę kilka kolejnych cennych rad :wink:
Wersja do druku
Przedstawiam Wam kilka moich zdjęć, głównie fotografuję ludzi. Cały czas się uczę i mam nadzieję, że pokazując tu te prace zdobędę kilka kolejnych cennych rad :wink:
Ne moja dziedzina więc oceniać "fachowo" nie będę. Ale zdjęcia mi się podobają, mają to coś.
Jako amator również nie oceniam ale jest tu wielu speców od portretu.
Ogólnie powiem że fotki się podobają.:)
Monika -dobrze jej z oczu patrzy:grin:
Kocham portrety :) A tu jestem mile zaskoczony niezłe wejście na forum :) Nie wiem czy nie powinni cię przenieść wyżej :) Nie będę się rozpisywał o fotkach bosą ekstra :) jest parę mankamentów drobnych msz Agnieszka mało ostra chyba i Beaty wyraz twarzy mi nie leży ale i tak jest bomba:lol:
Bardzo ładne te portrety, najbardziej mi się widzą trzy ostatnie - kolory, ostrość i kadr. Ładny makijaż, dobre ciuszki.
Nie podoba mi się na tych fotkach tylko jedno. Podpis. :( Pierwsze, moim zdaniem, powinno być imię. Mam alergię na nazwisko przed imieniem poza oficjalnymi dokumentami.
No i numeruj fotki. :)
Podobają się - 2; 3; i 4.
Powodzenia.
Pozdrówka.
W portretach dopiero raczkuję, ale MSZ bardzo pozytywne wrażenia robią. I tak jak pisał Forever_k3w masz bardzo dobre wejście na forum.
Co do poszczególnych zdjęć:
1 i 5 - wydaje mi się mało ostra, w 4. razi liść po prawej stronie.
Jakbyś mógł to numeruj fotki, bo jak ich troche bezie to po imionach mozna się zgubić.
Pozdrawiam
Dzieki bardzo za pozytywne opinie :grin:
Co do podpisu nigdy sie nad tym nie zastanawiałem co ma być pierwsze no i raczej dla mnie to bez znaczenia :wink:
A co do numerowania zdjęć to oco chodzi? mam dawac numerki tu w odpowiedzi czy chodzi o nazwe pliku zeby nie dawac imienia tylko numery?
Tak nazwa pliku lub nr przed fotką w tekście. Łatwiej potem napisać do którego zdjęcia są uwagi i pochwały:grin:
Lepiej dawaj numer zdjęcia niż imię.
Chodzi o to, że jak będziesz miał np. 30 zdjęć ponazywanych imieniem to oglądający a także Ty możecie się pogubić, bo będą np. 3 Beaty, 2 Justyny itp.
Lepiej dawać nr. przed zdjeciem. Co do nazwy plików to ja nazywam przed wysłaniem na serwer, tak jka b potem bede oznaczał.
Zreszta JacekO w prosty sposób to wyjaśnił.