-
mają rację?
wrzucam fotkę bo chciałbym poznac Waszą opinię na jej temat.
Rodzina i znajomi zjechali ją okrutnie a wg mnie ma klimacik... Co prawda oni lubią jak na zdjęciu (zwłaszczaz wakacji ) jest w kadrze ( najlepiej na środku uśmiechnięta gęba na tle morza ) ale zasnanowiło mnie dlaczego właśnie po tej konkretnej jadą....
Jak Wam się to widzi...
wejdzcie na oryginał bo miniatura jakaś przeostrzona wychodzi
-
nie maja racji i powiedz im, ze sie nadaja do tarcia chrzanu albo krecenia karuzeli.
zdjecie to cos ma, tylko na ta chwile nie umiem powiedziec. nie wiem jak pozniej. pozdr
-
Z rodzina to zrób se zdjęcia.........ale nie dawj im zadnych fotek do oceny.Mnie sie ta fotka bardzo podoba :D
-
Fotografia bardzo ciekawa, rodziną się nie przejmój ładne i kolorowe fotografie mogą pooglądać w kolorowych czasopismach
Co do tego zdjęcia, które jest ładne, to przeszkadza mi drugi plan. Widział bym to w ten sposó iż modelka patrzy na morze a w oddali widać statek, można by wtedy odczytać tęsknotę za mężem i tatą (płaczące dziecko)
takie moje małe gdybanie
Tą wersję odczytuje bardzie jako "nie odchodź, zostań tu ze mną"
-
west73: ze statkiem nie bylo by glupio.. ale niestety go nie ma:) nie ma wiec tesknoty. jest za to inne wrazenie:
ze 'ktos tu chyba zrobil kupe' :mrgreen:
-
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bardzo przyziemne masz skojarzenia :D
-
Statku nie musi być ale ona właśnie czeka na ten statek kiedy się pojawi kiedy wróci mąż i zarazem ojciec dziecka :) Fotka dobra :)
-
dzięki, uspokoiliście mnie...
co do tego planu drugiego to było tyle typa na plazy że nie sposób było się ustawić żeby kogoś nie ustrzelić przy okazji....
Statku szkoda rzeczywiście, kupy nie było :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: była później...
-
terror od malenkosci: "jak bedziesz nie dobry to przyplynie po ciebie statek piratow!"