Przedstawiam fotki z dzisiejszej sesji z kolesiem. Sesja na Dworcu PKP w Zielonej Górze :)
1.
3.
5.
7.
10.
13.
14.
16.
Wersja do druku
Przedstawiam fotki z dzisiejszej sesji z kolesiem. Sesja na Dworcu PKP w Zielonej Górze :)
1.
3.
5.
7.
10.
13.
14.
16.
Kilka fajnych kadrów, sztuka, to też umiejętność rezygnacji. Za dużo tego na raz.
Zrezygnowałem z paru fotek z resztą zostawiłem numerację starą co widać. I jak teraz lepiej ??
MBSZ tak.Cytat:
Zamieszczone przez djus
Co Oznacza MBSZ ?? Ponieważ pierwszy raz się spotykam z tym skrótem :)
Moim Bardzo Skromnym Zdaniem.
Jak dla mnie zdjęcia ogólnie naprawdę niezłe. Fajnie zbudowałeś klimat - stary tworzec, gościu w koszulce heavy metalowej, konwencja czarno-biała. W niektorych szeroki kąt wygląda dobrze - 5, 7, podczas gdy w innych (1,10) można by było go trochę zwęzić ... ale i tak są naprawdę dobre!
Z tych, które zostawiłeś najbardziej podobają mi się (od najlepszego):
7 - moim zdaniem kadr jest rewelacyjny
3 - tak jakby czekał na pociąg - bardzo dobra kompozycja z zegarem
14 - ciekawa, intrygująca kompozycja
Tak trzymaj :)
7 masakra na plus, bez dyskusji, a 16 z dyskusja, bo gdyby odrobinke w lewo przekrecic aparat, schody na dole wjechaly by lepiej w naroznik, lecac, a ino po przekatnej.
mile poziomy czerni/bieli, ogolnie gratuluje.
Siódemka i trójka najlepsze (w tej kolejności). Ogłonie duże OK. Gratulacje. Za ładnie koleś ubrany jak na żula śpiącego na schodach. Następnym razem kup jakieś ciuchy w lumpeksie, poszarp je i przebieraj model. ;)
Następnym razem pomyślę z tym lumpeksem i tymi ciuchami :)