A takie niektóre pokombinowane fotki dałem :) Hehe ciekaw jestem co o nich napiszecie :)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
Wersja do druku
A takie niektóre pokombinowane fotki dałem :) Hehe ciekaw jestem co o nich napiszecie :)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
Dziwie sie, ze nikt tu sie nie wypowiedzial. Faceci, ktorzy nie lubia motocykli?
Niezle zdjecia, ciekawa obrobka, kilka fajnych ujec.
Przyznam szczerze, ze gdybym ja takie zdjecia zrobil to bylbym z nich calkiem zadowolony :)
wydaje mi sie ze umieszczanie 30 fotek w poscie to przesada na maxa, po prostu nie chce sie tego za bardzo ogladac juz po kilku fotkach, no i ta obróbka.......................
troche preclowo...
Kiedy robiłes te foty... bo widze kabana latającego na kole a przeciez on obojczyk złamał :/
Foty taki o... podoba mi się 17tka
w 22 i 23 obciałes głowe ;/
26 całkiem wporzo! ;)
Za dużo fot w jednym wątku. Nie podobają mi się te przeróbki na grafikę. Fajne foty z palenia gumy. Szkoda, że w pierszym obciąłeś głowę kierowcy. W drugim przycięcie czapy nie przeszkadza mi.
za duzo tych zdjec, ojojoj.. wypowiem sie tylko w sprawie 'tej obrobki', ze dostaje od niej drgawek..
foto, jak to sie mowi - bardzo reporterskie. milej bylo by, gdybys przed robieniem tej sesji przelaczyl sie w "art mode". wiem, wiem, u mnie w miescie jak tyle chlopakow przyjechalo, to cykalem jak glupi tych charlejowcow (bo nie wiedomo kiedy beda next time). pozniej dopiero zauwazylem, ze malo szlachetnie to ujalem. duza glebia - widac ladnie harleja i 1500 rzeczy z mojego miasta w tle.. ale mam pare fotek z portretami maczo w skorach z faja na warze trzymajacych szeroko kierownice..
a za ta obrobke jeszcze raz cie skrzycze: tytakiowaki!
Zdjecia i ujecia dobre (zeby nie zapeszac na przyzlosc bardzo dobre) ale nie podoba mi sie obrobka niektorych. Nie pasuje. Sprawia ze fotki sa sztuczne, narysowane i nierealne.
Zdjęć zdecydowanie za dużo.
Lepiej wybrać 10 dobrych niż 30, z których jest tylko kilka fajnych.
Najlepsza 17. Obróbka taka sobie.