Jak ktoś ma doświadczenie gdzie kupić takowy w sklepie netowy żeby był na markowych ogniwach to proszę o info. ( nie na allegro) Dzięki !!!
Wersja do druku
Jak ktoś ma doświadczenie gdzie kupić takowy w sklepie netowy żeby był na markowych ogniwach to proszę o info. ( nie na allegro) Dzięki !!!
Właśnie zamówiłem do swojego E odpowiednik BLM-1 na ogniwach GP z roczną gwarancją ,ale niestety nie z netu. Ale możesz zamówić tu www.batimex.pl
Witam
Ja kupiłem aku GP na agito.pl szybka przesyłka, dobre ceny osprzętu bo same aparaty mają drożej niż np na cyfrowe.pl
Pozdrawiam
http://www.onephoto.pstryk.pl/szukaj...=2&hp=10&qs=21
po długich analizach zdecydowałem się na te gdyż ich charakterystyka pracy jest najbardziej zbliżona do orginału co stwierdziłem w jednym z wcześniejszych wątków na forum. Będę je miał za ok trzy tygodnie i wtedy organoleptycznie stwierdzę. Na razie o innych nie myślę. Pozdrawiam. :D
Właśnie kupiłem aku Batimex poj. 1400mAh a więc wiarygodna. Napis Made In Japan to już mniej wiarygodne. Cena 68 zeta. Zobaczymy jak pracuje.
ja jednak jako fotoamator dusigrosz kupilem 2 sztuki zamiennikaów na allegro po 37 zl Premium Gold . Zobaczymy czy wakacje przetrzymają.
TE Premium to jest badziew, mam już drugiego, wymienionego w ramach gwarancji i taki sam szmelc jak ten pierwszy, do oryginału to to nie ma nawet porównania. Ale, że tanie można kupić kilka.
oszczędzajcie, oszczędzajcie... ja tam wiem, że na fazie nie powinno się zbytnio sępić.
od ponad roku (jeszcze z poprzednim sprzętem) używam 2 sztuk zamienników DIGITAL kupionych w foto-net.pl
chodzą cały czas jak nowe, wydajność porównywalna z oryginałem a cena symboliczna w stosunku do 350 pln za oryginał.
no własnie .... jak to jest z premium gold ?? czy jak mowi luc4s to badziew ??
Badziew i to jaki , w ogóle się nie ładują. W poniedziałek odsyłam . I potwierdza sie przysłowie " głupi płaci dwa razy "
NIE KUPUJCIE POWER GOLD