-
pomocy problem z C-725
Witam i prosze o pomoc
od niedawna jestem uzytkownikiem C725 i podczas pobytu na majowym weekendzi cos sie z nim stalo otoz wszystko bylo pieknie ladnie robilem zdjecia z fleszem 1 potem 2,3 ..6 i wpewnym momencie na LCD pokazal mi sie migajacy piorun(czerwony) taki jak podczas ladowania lampy wszystko by bylo oki gdyby pomrugal i przestal ale on mruga caly czas i to uniemozliwia mi robienie zdjec z fleszem. myslalem ze to wian slabych bateri i dlatego tak dlugo laduje sie lampa zmienilem baterie ale to nie pomoglo :( nadal nie moge robic zdjec z flemsz z zamknieta lampa jest wszystko oki
jezeli kto kolwiek wie co moglo sie stac albo spotkal sie z takim przypadkiem to prosze o odp na mojego posta zgory dziekiuje i pozdrawiam
-
zresetuj aparat , spróbuj z trzecim kompletem aku.
-
chodzi o reset przez menu setup > my mode setup>reset ??? ta metoda nie pomaga podobnie jak 3 komplet baterii :((
-
lukasssh
Używasz baterii czy akumulatorów?
-
wszystkie baterie na ktorych byl sprawdzany to akumulatorki NiMh 2500 mAh forever i GP
-
Spróbuj wyjąć baterie na dobę lub 2 - aparat powinien się zresetować.
-
nie pomaga dalej ten sam problem !!!!!
-
Ja mam to samo tyle tylko, że w mju 710.
Nic nie pomaga, ani reset ustawień. Jestem zdesperowany, bo praktycznie aparat jest w tym momencie na nic... :( czy pozostaje tylko serwis ??
Niech mi ktoś pomoże :/
-
Pozostaje tylko serwis :cry: Jeżeli akumulator jest w porządku, niemożliwość naładowania lampy wynika z jakiejś awarii elektrycznego układu flesza.
Jack