-
Zachody i wschody słońca
Witam wszystkich userów,
Aparat Olympusa posiadam od paru dobrych lat, ale dopiero teraz zainteresowałem sie forum .
robie zdiecia olympusem E-20
DZIEKUJE ZA WSZYSTKIE OPINIE I UWAGI
1
http://img485.imageshack.us/img485/9...kornika3iv.jpg
2
3
4
Jeronimo: regulamin pkt.7
-
Na wielu forach tematyka zachodu słońca jest uważana za kicz. Ja tak nie sądze. I podobają mi się Twoje zdjęcia choć troszkę są za ciemne. Najlepsza jest 3. I kadr - wolałbym mniej centralny. Ale przy tej tematyce faktycznie ciężko inaczej :)
PS. Szkoda tego motywu z łódką - mogła być gdzieś bliżej albo bardziej na boku.
-
Ładne zdjecia. Kadry centralne w zachodach slonca prawie zawsze sie dobrze prezentują. Tak jak napisal kolega wyzej, troszke ciemne, lecz i to ma swoj oryginalny klimat ktory przedstawia nam nie tylko samo zachodzace slonce, ale takze przyrode ktora zapade w sen razem z konczacym sie dniem. Podsumowujac jest bardzo bardzo dobrze :)
-
Dzieki wielkie za tak pozytywne opinie,
zdiecie nr. 2 faktem jest polowalem by łodka byla w blasku słońca niestety nie wsztstko sie udaje.
-
-
Witam
Jak dla mnie 6,7 za bardzo ciemna
-
Witam serdecznie
dzieki za wszystkie opinie, zdaje sobie sprawe że nie wszystkim podobaja sie krzywe zdiecia ale to nie przypadek ze takie sa, takie tez mi sie podobaja kwestia gustu.
7
8
-
Jeronimo :dopiero teraz zwrocilem uwage na fakt ze moje zdiecia sa o 10 px.
za duze nastepnym razem bede pamietał.
-
Nie , krzywym zdjęciom w tej tematyce mówię zdecydowane NIE. Ale jeśli lubisz to nic na to nie zrobimy. Przyznam , że to ze skuterem jest niezłe - choć krzywe :)
-
Dzieki panowie za poprzednie ocenki
Dzisjaj coś wiosennego
Pierwszy pierwiosnek 2006 "Bociek"
9
10