-
Jastrząb
Witajcie,
W końcu długotrwałe wyczekiwanie przynisło oczekiwany rezultat. Tym razem przedstawiamy Wam zdjęcie jastrzębia. Te strzały trafiły się mojej żonie. Chyba ma dziewczyna szczęscie do ładnych ptaszków :wink: ?.
Zdjęcie zrobione nad Wisłą.
Oczywiście jak zwykle prosimy o komentarze.
-
Masz pecha, że kilka postów niżej są doskonałe foty myszkołowów, więc twój ptaszek w porównaniu wychodzi trochę blado. Fotę szpeci wypalona wielka biała plama (śnieg). Tło nie jest ładne, ptaszek gubi się na nim. I chyba trochę brakuje ostrości. Ale oglónie nie jest źle. Fotografowanie ptaków to bardzo trudna sprawa.
-
e tam... mi sie podoba ;-) sam chcialbym takiego ustrzelic :-)
pozdro
-
Witam
Po opowieściach kolegi "jvad" wiemy, jak trudno jest osiągnąć dobre (czyt.: perfekcyjne) zdjęcia dzikich ptaków, dlatego prezentowane tutaj w pełni zasługuje na szacunek.
Faktycznie - śnieg mógłby już stopnieć ;) ale ogólnie b. fajne!
Pzdr
-
Też pomyślałem o wypalonym śniegu - ale przy tym tle trudno o inny efekt. Tło zrobiło złą robotę ale przy tym rodzaju fotografii nie ma co narzekać. Uważam , że jest dobrze. Wiadomo , że są lepsi ale kobita ma rękę i farta :) Do ptaszków oczywiście ;)
Gratulacje dla małżonki :)
-
nurek,
do sniegu mozna sie niewatpliwie przyczepic. W pierwszej chwili myslalem, ze mi kolorki poprzestawiano w monitorze. Wyglada to nieladnie, jednak wzrok przede wszystkim kieruje sie na ptaka, a ten jest ladny i dumny i czujny. Podziwiam cierpliwosc Twojej zony. Mnie bylo trudno nadazyc za slimakiem, a co dopiero...
Gratuluje zdjecia.
Pozdrawiam,
excel
-
Witajcie,
Dziękujemy za wszystkie Wasze opinie. Każda jest dla nas bardzo ważna i cenna. Jutro postaramy się wystawić inne zdjęcie z tej serii. Już dziś serdecznie zapraszam :wink: .
ps. Macie rację się z tym śniegiem :?
-
Czekamy wiec na kolejne fotki. To zdjecie osobiscie mi sie bardzo podoba, choc snieg faktycznie brzydko wyglada, za to "ptaszek" jest super.
-
Witajcie,
Zgodnie z objetnicą przedstawiamy kolejne dwa zdjęcia z tej serii.
Niestety znowu ze śniegiem :cry: .
Komentarze i uwagi jak zwykle mile widziane.
2.
3.
-
Nurek,witam,
snieg faktycznie przeszkadza. Probuje wzrok zatrzymac na ptaszku i nie widziec reszty, ktora zamaca urok. Na szczescie nie ma jeszcze ptakow zdalnie sterowanych, aby mozna je ustwiac "na komende", wiec nalezy cieszyc sie tyn, co mamy, czyli ptaszyska na snieznym dywaniku.
Nurek, zdradz rabek tajemnicy - jak Wy to robicie? Ja na porzadnego wrobla natrafic nie moge, a Wam jastrzebia udaje sie sfotografowac! Podziwiam Was ponownie za cierpliwosc. Zdjecia mi sie podobaja. Ja moze bym ciasniej skadrowal, chociazby z powodu zaspokojenia ciekawosci szczegolikow. A jest ich przeciez wiele. A moze to wylacznie moje "widzimisie".
Pogratuluj zonie.
Pozdrawiam,
excel