prosze o ocene i wskazowki co jest zle i moglo by byc lepiej :lol:
1. http://img58.imageshack.us/img58/1876/kania6ru.jpg
2.
3.
4.
pozdr.Ola
Jeronimo: regulamin pkt.7
Wersja do druku
prosze o ocene i wskazowki co jest zle i moglo by byc lepiej :lol:
1. http://img58.imageshack.us/img58/1876/kania6ru.jpg
2.
3.
4.
pozdr.Ola
Jeronimo: regulamin pkt.7
Hej
Pies bomba!! :) :) a bobas jak bobas musi się podobać.
Pzdr
a gdzie pies ma oczy??? :wink:
chyba oczko odpadło temu misiu :wink: , yyyyy to znaczy temu piesiu :lol:
brakuje troche ostrosci na nosie
pozdrawiam
ten typ tak ma coby nie trzeba bylo sie martwic efektem "czerwonych oczu" :lol:
(inny model tym razem pies,tamta to sunia)
No dla mnie wszywstkie fotki są super. Najlepiej podoba mi się dziewczynka w kapeluszu. Super chociaż troszkę szkoda że go ucięłaś. Grzyb też jest rewelacyjny, świetna perspektywa.
Podobają mi się. Z przyjemnością obejrzę inne Twoje fotografie.
bardzo sie ciesze ze zdjecia sie podobaja, a co do mojej bratanicy w kapeluszu, to juz za bardzo nie mialam mozliwosci manewru zeby zlapac kapelusz, a uchwycic wlasnie ten monent z lodem, moimi glownymi modelami sa wlasnie psy :lol: , jak pisalam w innym poscie chce sie nauczyc robic dobrze zdjecia w ruchu, co prawda pojazdow czy ludzi, wychodza noawet ok, ale psow to tragedia :evil:
dzisiejszy model z porannego spaceru :D
Olu - debiut bardzo dobry. Zwłaszcza , że pokazujesz użytkownikom lepszego sprzętu co można zrobić z marnym C 480 :) Fotografia to nie tylko sprzęt - liczy się przede wszystkim postrzeganie. I Ty to potrafisz.
Nawiasem mówiąc też mam C 480 i dlatego doradziłem Ci w Twoim pytaniu na forum z poradami :)
Dla mnie najlepsza jest bratanica bo ja nie potrafię tak fotografować. Jestem raczej zwolennkiem architektury.
PS. A tego psiaka to masz pociesznego ;)
a ja wlasnie na odwrot nie potrafie wylapac architektury poprostu nie widze tego co moze byc ciekawe.
faktycznie masz racje co do sprzetu, moj znajomy ma naprawde dobry aparat, ale zupelnie nie potrafi nim robic zdjec i chyba bardziej by pasowala "malpka" co by wszystko zrobila za niego:)
jeszcze raz dziekuje za takie mile slowa co do zdjec :lol:
ps. a ty czarnych potworow jest sztuk dwie :lol:
niestety zle wykadrowane i pooucinalam ogony :evil:
Mnie podoba się zdjęcie bratanicy w kapeluszu. Obcięcie kapelusza mi nie przeszkadza, moim zdaniem jest b. dobrze wykadrowane. Zastanawiam się tylko, czy nie przekombinowałaś z tym rozmazaniem. Myślę, że fotka bez tego efektu byłaby ciekawsza. Albo może rozmazanie mniej nachalne...
ps. Wszystkiego dobrego z okazji dnia kobiety.
Dziękuję i wzajemnie!Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
a jeśli chodzi o zdjęcia to mi trochę przeszkadza to, że są obrabiane programowo, ale kadry jak najbardziej fajne. Więc jako zdjęcią sa dobre, ale jako fotografiki mogły by być lepsze.
b.