witam ponownie, tydzien temu udalo mi sie strzelic kilka ciekawych fotek moim zdaniem, ale ciekaw jestem co Wy o nich powiecie.................... :?:
Wersja do druku
witam ponownie, tydzien temu udalo mi sie strzelic kilka ciekawych fotek moim zdaniem, ale ciekaw jestem co Wy o nich powiecie.................... :?:
Najbardziej podoba mi się ostatnie.
Słońce wygląda jakby było zasysane przez chmury - fajny moment :)
pojade od konca ;)
Na ostatnim przeszkadzają mi nieobcięte gałązki z prawej.
Trzecie, z uwagi na kolory oraz odbicie swiatła na sniegu jest ciekawsze od drugiego.
Najbardziej podoba mi sie pierwsza fotka - pomimo ze troszkę za bardzo ją podostrzyłes :)
Pzdr.
Mi pasuje ostatnie. Tylko też szkoda , że gałązki z prawej wchodzą w kadr.
Wszystkie zdjęcia bardzo mi się podobają. Nr 1 chyba najmniej a to chyba dlatego że slońce jest takie "zimne" w porównaniu do pozostałych. Jak dla mnie to kolejność chyba 2, 3, 4, 1 :wink:. Bardzo ładne kolorki.
Mnie najbardziej podoba się pierwsze. Właśnie dlatego, że jest mroczne, zimne. Ostatnie mocno leci w prawo i moim zdaniem jest landszafotwe. Tylko brakuje dwóch łabądków ze splecionymi szyjami :wink: . Ja dałbym taką kolejność jak autor - 1,2,3,4. Ogólnie OK.
Pierwsze i ostatnie mi sie podobaja. Na ostatnim ladnie promienie slonca padaja na trawy.