1.
2.
3.
4.
Oczywiście prosze o ocenę i sugestie w sprawie kadru.
Pozdrawiam
Wersja do druku
1.
2.
3.
4.
Oczywiście prosze o ocenę i sugestie w sprawie kadru.
Pozdrawiam
Pierwsze przypomina mi jakiegoś kosmitę z oczami na wysięgnikach. Reszta mnie nie rusza, a staram się nie wypowiadać na temat fot, które mnie nie ruszają. Najlepiej żeby poruszały.
Pozdrawiam
pierwsza oraz trzecia (w tej kolejnosci) najbardziej mi sie podobają :) Przy czym trzecia sprawia wrazenie nieco krzywej.
W pierwszej przeszkadza ciemna część drugiego planu. Ale jest niezłe i świadczy o jakimś czuciu tematu :) Drugie pomysłowo że z niskiego pułapu robione. Trzecie mnie nie porywa całkowicie i też wydaje się (choć niekoniecznie jest) krzywe. Za to czwarte jest najlepsze i najciekawsze - jak masz inne wersje tego ujęcia to pokaż :)
Wypowiem się co do drugiego zdjęcia, bo jakoś najbardziej do mnie przemawia. Pustkowie, mróz, ostre słońce, obiektyw zasypany, aż człowiekowi uszy zaczynąją na ten widok odmarzać hehe :wink: To zdjęcie jakoś szczególnie oddaje zimową aurę, przynajmniej dla mnie :)
Pozdrawiam
Oto kilka ujęć tego drzewa, ale moim zdaniem są mniej niż przeciętne - tamto było najlepsze.Cytat:
Zamieszczone przez Yello_35
5.
6.
7.
Dziś próbowałem się zabawić smugą światła w lesie - wyszło coś takiego:
8.
Nie mam zdania na temat tego zdjęcia - powiedzcie co sądzicie o nim i co można by poprawić
Dziękuje za opinie