Oceńcie proszę - fotki robione w Rosji. Są to skany więc bierzcie poprawkę na to. Pierwszej nie dało się ze względów technicznych zrobić bardziej centralnie.
1.
2.
3.
4.
Wersja do druku
Oceńcie proszę - fotki robione w Rosji. Są to skany więc bierzcie poprawkę na to. Pierwszej nie dało się ze względów technicznych zrobić bardziej centralnie.
1.
2.
3.
4.
nie jestem fanem fragmentarycznych kadrów w przypadku takich interesujących budowli ale czasem nie da sie inaczej... Moim faworytem jest fotka nr 1.
Zdjecia nr 2 i 4 - zmniejszyłbym kontrast bo sprawiaja wrazenie lekko przepalonych.
Pzdr.
Nie wiem dlaczego tą kolejność akurat dałem ale pierwsze akurat wydaje mi się najgorsze (krzywy kadr) - tam nie było innej możliwości podejścia do tematu. Dla mnie 3 i 4 jest warte uwagi. Dzięki :)
wydaje mi sie ze inaczej widzimy takie fotki :) dla mnie maja wartosc informacyjno-pamiątkową a akurat na pierwszej najwiecej widac dlatego jest moim faworytem. Staram sie nie oceniac kazdej fotki stosując te same kryteria tym bardziej ze jak sam zauwazyłes nie zawsze jest mozliwosc pracy w rownie komfortowych warunkach :)
Zgadzam się z Tobą absolutnie - sam napisałeś na wstępie , że nie jesteś zwolennikiem "wycinków" architektury. Wrzucę dla Ciebie większą część tego pałacu (Carskie Sioło pod St.Petersburgiem) i grajka - nie lubię fotografować ludzi (nie potrafię raczej) ale ten zawodnik ujął mnie swoją specyficzną urodą ;) Tylko potem bo coś nie mogę tego na serwer wrzucić.
chętnie zobacze :)
Całkiem niezłe fotki, ale też pooglądałbym szersze kadry :wink: Na nr 2 usunąłbym winietę.
Nareszcie można - prezentuję więc - Carskie Sioło i uroczy grajek lokalny.
To również skany jak w większości moich fotek.
dzięki :) bardzo mi sie podobają obie, a zwłaszcza pierwsza :)
Tym razem wnętrza Carskiego Sioła. I autoportret w lustrze ;) Carska Rosja miała piękne życie ;)