Witam.
Wczoraj wrociłem z Korsyki, jak zwykle wrzuce tutaj kilka fotek ;-) Nie bić !! :wink:
Bonifacio, (północ wyspy) miasto z widokiem na sąsiednią Sardynie, a niżej już Afryka...
Porticcio (baszty obronne)
Wersja do druku
Witam.
Wczoraj wrociłem z Korsyki, jak zwykle wrzuce tutaj kilka fotek ;-) Nie bić !! :wink:
Bonifacio, (północ wyspy) miasto z widokiem na sąsiednią Sardynie, a niżej już Afryka...
Porticcio (baszty obronne)
1 fotka ... rewelacyjne miesce :-))))
No no, globetrotter z Ciebie. Faaajnie.
Pierwsza chyba robi najwieksze wrazenie:)
Się staram, jak mogę 8)Cytat:
Zamieszczone przez Rick van Dyke
Hmm, skoro podoba Wam sie #1 to dołoże drugą stronę...
Bonifacio
Klify w okolicach Porticcio
Miejsca piękne plus Twój ewidentny dobry smak dają świetny efekt.
Niespecjalnie mi smutno, że nie ma mnie tam bo wszędzie słoneczko, a słoneczko jest moim wrogiem:)
Pełen podziwu jestem też dla Twojej organizacji życia.
Pozdrawiam i popatrzę jeszcze
Uwielbiam południe. Uwielbiam słońce i spalone słońcem Korsykańskie kobiety, włoszki również. Korsyka pozostawiła po mnie miłe wspomnienia, a do Włoch...postaram sie przeprowadzić w 2006 roku w celu poszukiwania kandydatki na żonę ;-)
Pozostawiajac powyzsze, jedna z atrakcji : (wiem, przepalone mocno zdjęcie, ale na kołyszącej się łodzi, cięzko bylo bawić sie Manualem)
Grota w klifach pod miastem Bonifacio, wpływaliśmy do niej statkiem. Temperatura wody wewnątrz wynosiła około 35 stopni :-)
Bravissimo :) bardzo interesujące i ładne fotki :)
Podziwiam Twoje mozliwosci podróznicze :)
Wiem, zazdrosc to nieładne uczucie wiec... nie bede o nim pisał ;)
Pzdr.
Dla mnie bomba, zwłaszcza ta pierwsza fotka, ale reszta też mi się bardzo podoba.
oj lubie takie fotki :) kondi gratuluje fajnych podróży !
pozdrawiam!