-
Biały Marsz, Warszawa 9.04
-
no przyjemne zdjatka, choc na niektorych troche zadlugie czasy [ przepalenia ], ale ogolnie fajnie, choc ja wole statyczne zdjecia... tak popatrzylem po exifach i swierdzilem ze niepotrzeebnie task eksperymentowales z czasami, bo jak widze to miales dosc znosne swiatlo...
-
Zgadza się, troche zspaliłem niektóre foty, tym bardziej, że sam bardzo lubie ciemne zdjęcia :)
Tak, pracowałem na trybie M i czasy dobierałem na "oko", ale cóz...trzeba ćwiczyć :P
-
no tak, ale przeciez jestes w stanie okreslic jaki ma byc czas orientacyjnie, no i pomaga ci w tym jeszcze poziom ekspozycji w prawym gornym rogu, chociaz ja i tak go sie nie slucham... pozdrawiam
-
No właśnie ja też nie słucham :P Poprostu niedoceniłem matrycy i pomyślałemz że potrzebuje większych czasow :]
-
no wiesz ale po zrobieniu jednego czy dwoch zdjec mogles sie juz zorientowac, a jak widze to to swiatlo naprawde bylo niezle... [ jak na warunki nocne oczywiscie ]
-
Tak, tylko LCD ma to do siebie, że w zaleznosci pod jaki katem patrzysz, masz różną jasność :) zreszta też w ustawieniach mam go wyciemnionego , a zzapomniałem ustawić go na 0 :-/ Ale trudno, człek na błędach i głupocie własnej sie uczy :)
A odnośnie światła... racja, niezłe było :)
-
nie jest az tak zle, moglo byc gorzej... no ale czasem po oczach niezle nawala... no a masz moze cos z reki?
-
-
no 13 to chyba z trzesacej sie lapy :)