-
Do tych co chca E-300
no prosze co juz sie pojawilo
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44408011
nie mam nic z tego nie reklamuje nic i zadna firme poprostu pokazuje oferte ktora jest naprawde Ciekawa a wiem ze pare osob na forum przymierza sie do zakupu E300
powodzonka
ps na targach w lodzi mozna go pomacac :D dosc dokladnie i nawet cos wytlumacza spece z olka
-
csss... DraXan... csss.. cicho!
Bo wykupia zanim hajs uzbieram...
-
Dobra cena i to z gwarancją Olympusa!
Dziś oglądałem najnowszy "Foto Kurier" - jest w środku broszura reklamowa z oficjalnymi cenami Olympus PL:
E-300 podwójny KIT (14-45 i 40-150) - za 3999
E-1 KIT (14-54) promocja studencka - za 4444
Takie ceny wyznaczają poziom max jak sądzę. Jak widać można już upolować taniej :)
Chciałem dziś porobić kilka zdjęć E-300 na swojej karcie, ale miałem pecha: w każdym z 3 miejsc gdzie był dostępny, bateria była wyczerpana - a nie mogłem czekać na naładowanie.Szkoda...
--
pileus
-
pileus: a widziale sfotki z naszej www?
-
(A)rturo: nadrabiam zaległości - właśnie oglądam :D
--
pileus
-
no i to mnie cieszy że cany spadają, bo też mam chrapkę na niego. Ale dopiero tak koło czerwca, wiec myślę, że jeszcze spadną.
-
jest fajny ale mnie odrzuca to ze nie bede mogl tanio kupic do niego obiektywow :(
BTW ceny spadaja ... warto poczekac w hurtowniach jest po 3.3tys z dopiskiem ze cena spada
-
Kredyt w trakcie załatwiania , a zestaw zmówiłem tu http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45454564
za 3550 zł poza allegro , a poza tym jeszcze : OLYMPUS FL36 , CF KINKSTON HS 1024 , akumulator BLM-1 1900 mAh - to zamiennik , FILTR UV HOYA SHMC , a wszystko to na koszt firmy DHL’em ma do mnie przyjechać :D . To taki mały zestaw za niecałe 5000 zł ( 2 lata wyrzeczeń :( ). Już nie mogę się doczekać tej paczki :D .
-
@muerte gratuluje zakupu :D
ja pod koniec miesiaca powinienem miec 50-200mm i 150mm (albo macro), sam nie wiem co wziasc, (mowie o obiektywach) zamierzam wyskoczyc z nimi do Zakopanego i porobic jakies ciekawe zdjecia :D
@Jeronimo
14-45 i 40-150 masz dwa obiektywy masz od 14-150 czyli 28-300mm nie wystarcza Ci takie dwa obiektywy to jak w cyfrakach z 10x zoomem :D btw masz do tego za friko adapter OM i obiektywy za grosze wiec nie rozumie co Cie tak odstrasza.
chyba jednie tylko bzdurne txt gosci ktorzy wogole tym aparatem sie nie bawili
-
tez bym sobei fundna takiego e300.
Moze znajde sponsora? :)
A oferta ciekawa fakt. Draxan moze przygotujesz liste obiektywow pod adapter OM? - takich dosc popularnych latwych do kupienia np. na Allegro