-
moje złotko
Wybaczcie jeśli wrzucone przez mnie zdjęcia są strasznie kiczowate, ale nie czuje się jeszcze zbyt pewnie z aparatem w ręku... Obawiam się, że kieruje mną ojcowskie "zauroczenie" i nie jestem w stanie obiektywnie ocenić tych fotek. Jak się odważe, to coś jeszcze wrzuce... (chyba, że powiecie, żeby lepiej nie)
1. na spacerze z córeczką
2. właśnie tak wychodzą zdjęcia "pozowane"
3. trochę ruchu
4. to jest nieostre, ale mi się podoba
sorki, że wymiary troszkę do siebie nie pasują, ale późno już, później poprawię
-
mi sie podoba szczegolnie zdjecie nr 3 i 4 .Dynamiczna akcja no i przeurocza coreczka. Pozdrawiam
-
dwójka byłaby świetna, gdybyś odrobinę się cofnął i pokazał całe drzwi w prawym górnym rogu. Ale i tak pomysł na kadr świetny. Gdzie to dokładnie robiłeś?? Bo wydaje mi się, że znam, ale napisz, pls.
-
3 ostatnie zdjęcia były robione na rynku w Zamościu
-
he he he, to mi się wydawało, bo gdzie jak gdzie, ale w pięknym Zamościu jeszcze nie byłem (ale kiedyś na pewno tam zawitam).
Pozdrowienia
-
pierwsze byłoby lepsze gbyby rączka nie była pozbawiona palców, ale rozumiem to zdjęcie :)
2 popieram Twardego
3 i 4 - dobra dynamika, choć 4 wymaga troche dopracowania kontrastu i jasności
Podobają się :x
Pozdrawiam
-
fajne fotki, szczegolnie dla mnie 2,4... prakuje troche na nich ostrosci sa ciut za ciemne i malo kotrastowe ale to wszystko da sie podciagnac... pozdrawiam
-
Drugie bym widzial tak, zeby widac bylo dwie stronki murku, tzn z jednej strony glowe a z drugiej nozke :). 3 i 4 bardzo fajne i mile dla oka, ale 4 widzialbym z troche nizszej perspektywy. Generalnie staraj sie robic zdjecia dzieciom razcej z ich poziomu.
-
vodnik
myślę, że ten pomysł na zdjęcie nr 2 jest genialny, co więcej z moją córą to wcale nie jest taki trudne do wykonania ;)
Dziękuję bardzo wszystkim za konstrktywne uwagi.
Myślę, że z czasem coś więcej tutaj wrzucę...
Póki co, tak "na szybko",zamieszczę widok zza muru, o którym mowa w powyższym poście
wiem, że krzywo, ale to da się naprawić, a teraz nie mam czasu... (mam nadzieję, że mnie zrozumiecie - syn mi się właśnie dzisiaj urodził)
-
nO To GrAtUlAcJe !!!!!!!!!!!!!!!!!