-
[Łódź] Piotrkowska noca
-
nie wiem jakos do mnie nie przemawiaja... no moze poza pierwszym.... a tak na margnesie to ja z aparatem wieczorem po piotrkowskiej nie chodze.... powodzenia zycze
-
Pierwsze - ok, moze troche skadrowac, drugie awet urzekajace, gdyby nie taksowki, trzecie nieostre (ruszone) i brak ciekawegotematu, czwarte ehh te taksowki i malo ciekawe, piate to samo co czwarte, pozostale do ostatniego to po prostu strzelanie ot fotek, na ostatnim skupil bym sie na siedzacym goscu i opatrywalbym go z innego miejsca.
-
dla mnie fotka nr 2 bardzo fajna
-
Zdjęcie nr 1, choć przeszkadza mi ten napis i podświetlenie po lewej, podba mi się najbardziej. Może nieco inny kadr byłby w tym przypadku lepszy.
Zastanawiam się nad zdjęciem ostatnim. Może lepiej wypadłoby gdyby poeksperymentować z doświetleniem lampą błyskową? Bo tak postać na ławeczce kompletnie ginie w mroku.
A reszta, wszędzie pełno taksówek :P
Pozdrawiam
-
gdyby to byla 5 w nocy to pewnie p[roblem taksowek by odpadl, ale ja na 8 chodze do pracy :]
-
dla mnie pierwsze dwa sa :!:
-
Właściwie tylko drugie zdjęcie do mnie przemówiło -jest ciekawe..
Nad pierwszym trzeba by popracowac - jakoś wykadrowac -bo do tego ucięty zegar nie pasuje..
P.S. Wygląda mi to na szybki spacer z aparatem - polecam troche dłuższy spacer i troche wiecej czasu by pomysleć co i jak ująć :)
Pozdrawiam :)
-
gdyby bylo cieplej to i posiedzialby dluzej, ale nocy robia sie zimne a w rekawiczkach nie idzie robic zdjec , niestety. ale postaram sie popracowac ;-)
-
zgadzam sie z *_radosny_*'m
Pierwsza foka najbardziej mi sie podoba :)
Pozostałe są krzywe :(
pozdrawiam