PhotoWaterMark Professional
Witam, odkryłem całkiem niechcący fajny programik PhotoWaterMark Professional (szukałem na forum, ale nie znalazłem). Programik ten można sciągnąć ze strony http://www.photowatermark.com (niestety, chyba nie jest darmowy, ale nie wiem jakie są ograniczenia w tej wersji, bo mam do czynienia z wersją full... :P )
Program ma wiele ciekawych funkcji, a wszystkie te funkcje można zastosować jako batch, czyli seryjnie, w odniesieniu do wielu plików (np. w całym katalogu)
Jedną z funkcji jest wstawianie na zdjęciu podpisu - można określić czcionkę, wielkość, stopień przeżroczystości.
Drugą funkcją, chyba najczęściej poszukiwaną jest wstawianie DATY na zdjęciu!!!
Kto moze przeslac link lub program hotoWaterMark Professiona
Witam wszystkich serdzecznie! Nawiazuje ta rozmowe do wszystkich ktorzy mogli by mi pomuc i przeslac mi na emeila: lolo1981@wp.pl programu ktory mnie interesuje a mianowicie PhotoWaterMark Professional lub moze link gdzie mozna sciagnac darmowa wersje tego programu.Lub moze ktos pzresle mi jakis inny podobny programik a najlepiej to ze spolszczeniem lub polskiej wersji.Chodzi mi glownie o cos takiego zeby mozna bylo robic ladne ramki w kolo zdjecia oraz dodawac przezroczyste napisy i daty. Z gory dziekuje moj numer gg 3042807 Daniel