-
Kanary
no coz, obiecałem pokazac pare fotek z Wysp Kanaryjskich wiec zaczynam... serią kwiatową :)
OK... jak juz gdzies napisałem fotki z Kanarow to były emocje wiec na pewno będą zawierały mankamenty - wystawiam je jedynie aby troche przyblizyc tamten region - dla wielu pewnie egzotyczny... no i bede dokładał sukcesywnie...
teraz cos z lotu ptaka...
no i to co widac było z okna hotelu + sam hotel...
oczywiscie trzeba było pozwiedzac wnętrze wysp :)
pare impresji z Loro Parque na Teneryfie:
c.d.n.
-
Gran Canaria, okolice Puerto de Mogan? :wink:
-
Witaj.
:shock: :shock: :shock:
Miejsce SUPER!!!! Szkoda że nie ponumerowałeś fotek. Wszystkie bardzo mi się podobają. Z mankamentów (na szybkiego) to tylko horyzont w fotce z samolotu "ucieka" i chyba niektóre kwiaty robiłeś z flashem (??)
Fotka 4rta od końca dla mnie najciekawsza (klimatycznie) no i delfiny super złapane.
Czekamy na następne.
-
Puerto de Mogan bedzie tez... bylismy tam kilka razy :) nasz hotel był w innej zatoczce :) no coz, przyznam sie ze mam dylemat wyboru... bo delfinow jest wiecej i fok i innych... ale nie chce zanudzac monotematycznoscią a dac obraz jak tam wygląda i czego mozna sie spodziewac ;) ale troche jeszcze powrzucam wiec ... życze cierpliwosci :)
jeszcze jedno... wiem ze to niby nie trwa długo (mam na mysli usuniecie niektorych mankamentow) ale wrzucam prosto z CD tylko po zmniejszeniu bez obrobki z uwagi na brak czasu... Osoby szukające ambitniejszych fotek z gory przepraszam... w tym wątku TIME IS NOT ON OUR SIDE ;)
-
No tiaaa, cieple kraje :D , ladniusie zdjecia, az milo popatrzec przy tej pogodzie, chyba przegladne swoje z Cypru i moze tez co przy okazji wrzuce, POZDRAWIAM
-
otoz to... wydaje mi sie ze moznaby nawet jakis dział utworzyc np. fotowspomnienia gdzie wedrowałyby fotki niekoniecznie najwyzszych lotow ale miłe dla oka i ukazujące regiony w których udaje sie nam bywac....
-
.
woww... No super miejsce na ziemi odwiedziles :> Co do tych kwiatkow to ten centralny kadr mi jakos nie pasuje za bardzo na niektorych (to tylko moje zdanie) a co do widoczkow i zdjec nocnych to wg mnie jest oki... POZDRAWIAM
-
no coz... dzięki za zainteresowanie... czas na ostatnią turę fotek ;)
moze sie teraz nieco powtórze w tematyce ale... chyba miewam słabosc do kwiatów a i tak wybrałem z niniejszej kolekcji niewiele :D ale na początek cos z plaz... jedna z nielicznych piaszczystych (ciekawostka: piasek nawieziono z niedalekiej Sahary) bo sama Gran Canaria jest pochodzenia wulkanicznego.... :
wieczorny widoczek:
oraz pare fotek z wycieczki do Palmitos Parku:
oraz na zakonczenie cos blizszego nam klimatycznie... czyli widok na Mount Blanc:
To byłoby na tyle... mam nadzieje ze podobnych "kolekcji" pojawi sie na forum wiecej :) ostatecznie trzeba miec rozeznanie w ciekawych zakątkach na świecie ;)
Pozdrawiam
-
Wow, ale gigantyczna ilosc zdjec. Kwiaty mi nie leza, natomiast powala mnie zachod slonca - CUD MIOD.
Reszta jak przysluguje na kraje egzotyczne sa bardzo egzotyczne.
-
Śwetne zdjęcia!!
Niestety przy takiej ilości fotek trudno oceniac każdą fotke dlatego wymienie dwie które przypadły mi do gustu najbardziej -a są to: Wieczorny widoczek oraz skaczące delfiny :)