-
3 załącznik(ów)
Zabawa Olkiem - Początki
Witam wszystkich. Jako że jestem posiadaczem Olka od kilku dni chciałbym sie podzielić z wami moim spojrzeniem na świat i z waszą pomocą pogłebiać swoją wiedzę i umiejętności związane z fotografią. Z góry dziękuje wszystkim za wszelką pomoc oraz krytykę. Obecnie mój zestaw to OLYMPUS E-520 + ZD 14-42 + OM 50 1.4:esystem:
-
Zdjęcie numer dwa mi się spodobało wygląda jak z makiety .Reszta też niczego sobie :wink:
pozdrawiam
-
Makieta ciekawa. Sam właśnie mam zamiar się wybrać gdzieś na strzelenie zdjęcia pod taką obóbkę. Zdjęcia fajne. Ładny początek. Czekamy na następne.
-
Wielkie dzięki wszystkim za odwiedziny. Mam nadzieje że w miarę upływu czasu moje umiejętności będą rosły.
-
Nie dziękuj tylko dawaj foty
-
1 załącznik(ów)
Co poprawić w tym zdjęciu?
-
Tylu użytkowników na forum, a nikt sie nie chce wypowiadać na temat moich zdjęć - czyżby tak słabo???
-
Co to zdjęcie ma przedstawiać? Serio pytam. Ja tu widzę Forda na ulicy.
-
Mysikrolik ma rację. Co przedstawia ta fota. Wygląda na test sprzętu niż zdjęcie
Makieta fajny pomysł ale , niestety sprawia wrażenie jakby coś cie wywracało. Samochody jakby wjeżdżały pod wielką górę.
To nie takie proste zrobić dobrą fote do Tiltshift.
Pozdrawiam
-
1 bardzo fajna, ostatnie zdjęcie praktycznie nic w sobie nie ma - jśli tematem miał być samochód na 1planie to trzeba by go było doświetlić, 2 fotka fajna (ciekawe jak to się robi?:)