-
4 załącznik(ów)
Amatorskie fotki Liftera
Witajcie! Moja przygoda z "Olkiem" E-510 rozpoczęła się na dobre we wrześniu ubiegłego roku. Od tego czasu z mniejszym lub większym zapałem, częściej lub rzadziej wybieram się w poszukiwaniu ciekawych miejsc, które mógłbym uwiecznić. Robienie zdjęć sprawia mi niemałą przyjemność, jednakże jak większość z Was chciałbym, aby moje zdjęcia były ... no właśnie jakie?
Myślę, że w moim przypadku, jest za wcześnie żeby odpowiedzieć sobie na to pytanie. Pstrykanie jest dla mnie swoistego rodzaju zabawą, prawdopodobnie nigdy nie zostanę nawet profesjonalnym amatorem tej sztuki :wink:. Mam nadzieję, że poprzez popełnienie tego pierwszego w moim życiu postu na forum OC, przynajmniej odpowiem sobie na zadane powyżej pytanie...
Dlatego zapraszam do oglądania, krytykowania, doradzania a z czasem może i chwalenia .... kto wie:?:
-
Mbie się podoba dwójka, bo lubię takie ostre pręciki z fajnym bokeh. Reszta do mni nie przemawia, ale to chyba mam taki dzień dziś.
-
No no! Jest nieżle :) Dawaj dalej ;)
-
Za Przedmówcą :-) dawaj dalej. fajne kadry, zpowiada sie nieźle
-
Nieźle, nieźle, 3 troszke rozjaśnić i byłoby cacy.
-
2 załącznik(ów)
Dzięki za opinie.. Rozjaśnię trójkę, zobaczymy jak mi pójdzie :)
Oto dwa kolejne ujęcia... Bardzo jestem ciekaw opinii nt. foty nr 5...
-
Koncepcja 5 bardzo fajna - ale zdjęcie nie za bardzo mi sie podoba, jakieś takie mdłe.
-
4 załącznik(ów)
Kilka zdjęć z cyklu "płynie woda... płynie..." :wink:
+ rozjaśnione (i troszkę ocieplone) zdjęcie nr 3 z początku wątku
Wasze spostrzeżenia, uwagi i komentarze są dla mnie bardzo cenne...
-
3 w wersji 2 jest naprawdę ok. Gratuluję
-
Witaj na forum.
Przyjemnie rozmyłeś wodę, to (prawie) zawsze się podoba i Twoje obrazki nie kiepskim są wyjątkiem, podobaja mi się :)
Ciekawy pomysł z kapeluszem ale nawet jeśli był tam w rzeczywistości to i tak wygląda jak upozowany.
Nie można było troche na bakier? ;)
Ostatnie, poprawione ma w sobie coś z klimatu i kolorów Krety ale IMHO, nadal za ciemne i bez wyrazu.