Chyba czas coś wystawić.
Mam bardzo duże problemy z kadrowaniem więc liczę na uwagi w tej kwestii.
Od razu uprzedzam, że pewnie będzie trochę albumowych ;) W sumie od takiego zacznę.
1. Igor
2.
3.
4.
Wersja do druku
Chyba czas coś wystawić.
Mam bardzo duże problemy z kadrowaniem więc liczę na uwagi w tej kwestii.
Od razu uprzedzam, że pewnie będzie trochę albumowych ;) W sumie od takiego zacznę.
1. Igor
2.
3.
4.
1. Fajnego masz synka :), co do kadru - górę "przyciąłbym" nieco niżej, niepotrzebnie kadr wydłuża głowę przy tego typu obróbce
2. Za dużo z prawej strony i na dole kadru, chyba brakuje wyostrzenia, ładne światełko
3. Za dużo się dzieje i rozprasza, moim zdaniem
4. Ładne ujęcie, choć wolałbym większe zbliżenie
pozdrawiam :)
Teraz trochę z humorem:
5. Sport to zdrowie
6. Reklama dźwignią handlu
7. Balkon dla teściowej: "Może mamusia się przewietrzy"
1- chyba trochę niecelny kadr . Podnieść trochę do góry czyli mniej szyj a więcej głowy no i może trochę mniejsze. Jestem też ciekaw jak by to wyglądało gdyby zdjęcie było proste. Moim zdaniem zdjęcie ma potencjał i można popróbować różnych opcji . J
2- zbyt dużo miejsca po prawej stronie. Trochę bym obciął . Czy próbowałeś to wykadrować w kwadracie ?
3- Totalny chaos . Tu ciężko coś będzie z tego zrobić . Ja bym odpuścił to zdjęcie.
4- Nie wiem czemu tak mam ale lubię gdy główny motyw jest bardziej z lewej strony. Przeniósł bym na lewą stronę i powiększył. Przecież tu mamy tylko jeden motyw i na nim trzeba się skoncentrować. Na tym kadrze muszę go wypatrywać. Zdjęcie w sumie jest sympatyczne.
ad 7 Tu zdecydowanie zbyt nisko umieszczony balkon JJJ
...przy 7 się zaśmiałam więc wzbudzilo emocje a to chyba dobrze, graffiti też ok!!! na kadrach się nie znam i jako amatorka zdjęć nie oceniam ale fajnie jest się pouśmiechać i za to duży plus!
Witaj.
Muszę powiedziec @rodia,że zaskoczyłeś mnie swoimi zdjęciami. ;) :)
Bardzo fajnie to się ogląda,zwłaszcza ciekawe jest zdj.nr3.Z kolei spojrzenie Igora - mocne,wyraziste.
Druga seria suuuper !
5 - babcia sportsmenka 'obejmująca' drzewo,co by równowagi nie stracic. :)
6- Usługi Pogrzebowe - czy muszą kojarzyc się boleśnie ?
7 - w tym hałsie to mieszka na pewno potomek Goliata.Na dodatek grający w kosza. :D
Bardzo fajne foty.
pozdro.
Dzięki za komenty ;). Coś wygrzebie wieczorem jeszcze.
Skad taka babcie sportsmenke wytrzasnoles???? Jest bombowa:wink::grin:
Grafiti tez mi sie podoba chociaz troche bym podciela tu i owdzie:roll: A balkonik.....hm, hm, powiedz mi gdzie to jest....bo byc moze znam kogos komu dobrze by zrobilo sie troche przewietrzyc:mrgreen::mrgreen:
Babcia "trenowała" u w lesie u podnóża Góry Chełmskiej k. Koszalina. Było kilka takich wygibasów do ćwiczeń. Teraz tego nie ma. Zaorali i zrobili park linowy.
Balkonik jest w Sianowie (wioska a może i gmina koło Koszalina). Najzabawniejszy fakt, że domek wyposażony w ten prorodzinny balkon znajduje się 5m od cmentarza. ;)
Ok, następne. Teraz kilka fotek z przejazdu(/przepływu?) promem. Lubie te zdjęcia.
8.
9.
10.
11.
12.
13.