-
3 załącznik(ów)
Pstrykownio-Tazownia
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów i forumowicz ki.
Po dłuższym czasie obserwowania forum postanowiłem, podać swoją radosną twórczość Państwu do oceny.
Na początek kilka fot, każda w innym klimacie.
001 - wejście do biblioteki uniwersyteckiej 50 km na wschód od Malmö w Szwecji .
(miejscowości nie pamiętam)
002 - Karlino zabytkowy młyn i spichlerz na rzece Parsęta (woj. zachodniopomorskie)
003 - jak widać :).
-
Udane te zdjęcia. Tylko ta 2 nie jest troszkę przesycona ?
-
Mnie najbardziej leży pierwsze ale ja jestem zboczony w stronę "muratorów" ;)
Dałbym tylko mocniejszy kontrast ale ogolnie OK.
-
z calej trojki najbardziej mi podeszla pierwsza :) dosyc ciekawe miejsce i udalo ci sie to pokazac :) ladnie zagralo swiatlo i na podlodze i na suficie.
dobre.
pzdr
-
Pierwsze zdjęcie fajnie oddaje rytm budynku - niby zwykle rozmieszczenie, po skosie, ale fajnie się na to patrzy.
Drugie też ciekawe, choć dałbym budynkowi po lewej więcej przestrzeni - czyt. przesunął kadr w lewo, obcinając do połowy drzewo. No chyba, że tam już stała reklama jedzenia dla kotów :)
-
Wielkie dzięki za odwiedziny.
Co do 2 to z lewej nie da się więcej, reklamy jedzenia dla kotów nie było, ale też było nie ciekawie. Jakaś odrapana barierka i ulica.
-
2 załącznik(ów)
Dorzucam kolejne fotki.
004 Koszalin nocą:) zrobione Canonem 500n + fuji superia 400.
005 Szczecinek przystań.
-
-
Witaj.
Jacht kapitalny.Przyjemnie się to ogląda.
pozdr.
-
ogólnie jestem na nie co do zdjęć ulic nocą, także co do tego się nie wypowiem ; ) reszta mi się podoba bardzo, acz w drugim zbyt intensywne kolory biją po oczach ; ) za to kadr jest super. no i jedyneczka- bedę konformistką- też mi się podoba, przyciaga wzrok :>