-
Giełda Stodoła i E420
Witam
Czy ktoś sie orientuje (+/-) w cenach sprzętu na giełdzie w stodole, warto tam jechac? konkretnie szukam po Warszawie nówki body E420 zastanawiam się nad odwiedzeniem Stodoły . Czy są tam jakieś różnice w cenach ...giełda vs sklep ? Znacie jakiś dobrze zaopatrzony i z rozsądnymi cenami sklep z olkami? Czy może warto poszukać e410, starszy model więc może taniej by było. Są jakieś istotne różnice między tymi aparatami? Bo wg mnie są znikome, ale może coś przeoczyłem.
-
Witam
jesteś miejscowy to możesz podjechać i zobaczyć co i jak ,
ale z mojego doświadczenia i obserwacji wiem że od jakiegoś czasu cena tam są mało atrakcyjne,
a niektórzy to maja takie ceny że trzeba mieć naprawdę mocne nogi żeby nie zaliczyć gleby słysząc ceny z kosmosu :)
Pozdrawiam
ps tam można co najwyżej pomacać :) sprzęt i to nie każdy :( , a zamawiamy w najtańszym sprawdzonym sklepie w internecie
-
Hmmm. Byłem tam wczoraj, ale jakoś Olek nie "wpadł" mi w oczy :(
-
Dawno tam nie byłem, ale z tego co pamiętam są tam tylko przedstawiciele Canona i Nikona. Chyba, że coś się zmieniło to niech ktoś mnie poprawi.
-
Bylem na poczatku marca i bylo jedno body e-systemu (410 albo 420). Olkow tak faktycznie malo ale co do cen to zalezy, czasem mozna kupic taniej ale roznie bywa. Czasem starzy handlarze mocno ciagna ceny w gore.
-
W euro ostatnio w kicie z 14-42 widzialem za niecałe 1300 zł.
-
i wlaśnie Euro AGD okazało sie najtańsze... znalazłem body na jednym ze sklepów int za 1199zl ale po konsultacji telefonicznej dotyczącej dostępności, potwierdzenia ceny ,okazało sie że dolar skoczył w górę wiec i cena e420 poszła kilka stówek w górę! a na stronie int nie zdążyli uaktualnić ;-) Więc w Euro AGD (zamawiając sprzęt przez tel/internet) ten sprzęt kosztuje 1284zl z obiektywem 14 - 42 mm ED!! Wychodzi że za obiektyw w stosunku do sklepu int (przed podwyżką) trzeba dopłacić jedyne 85 zł więc nie ma co szukać innych "okazji".....
Dzięki za zainteresowanie
-
W dziale dobra cena podawałem że jest E-420 w Gdańsku w galerii (fotojoker) za 1000 zł z 17-45
-
teraz w fotojoker jest za 1299
-
W mm i innych mozna i taniej kupic jak egzemplarz wystawowy jest.