Dzisiaj kilka zdjęć z Pubu :)
Jak się spodobają to będzie więcej bo zrobiłem dużo więcej fotek :)
Wersja do druku
Dzisiaj kilka zdjęć z Pubu :)
Jak się spodobają to będzie więcej bo zrobiłem dużo więcej fotek :)
djus - za dużo tu formy a za mało treści.Dlaczego używasz takiej małej dziury - wszystko widac !
Modelki i miejsce super ale trzeba to dopracowac,mz.Z pewnością inni koledzy dopowiedzą coś więcej.
Kilka kolejnych fotek z sesji ;)
Zauważyłem pewną zależność. Im większy światowo brzmiący napis "photography" na zdjęciach, tym fotki bardziej... powiatowe :roll:
Mnie trochę miny dziewczyn przerażają ;P Ale ostatnie to podoba mi się, oczywiście dziewczyna ;P
Pozdro!
Ciekawe pstryki ,dawaj wiecej.Te Pubu nawet fajne sa .One wszystkie takie imie maja,masz jakas Krysie ,Zosie?Chociaz te Pubu tez ladna(napisz dokladnie ktora to ta Pubu)
Biorąc pod uwagę, że jesteś zawodowcem ("XXX Photography"), mogę powiedzieć, że w porównaniu z innymi z branży jest bardzo słabo.
Jeśli natomiast to hobbystyczne pstryki ze koleżankami, albo jakieś małe zleconko od kumpla barmana to można powiedzieć, że zrobiłeś zwykłe, poprawne foty i wszystko jest OK.
Trochę mi głupio tak pisać i krytykować, bo w życiu takich zdjęc nie robiłem. Jestem jednak w 100% przekonany, że gdybym dostał FLkę(lub dwie) + parasolki, dziewczynę oraz bar zrobiłbym podobne zdjęcia.
Co można poprawić, co by tu pomogło? Kreatywne oświetlenie oraz lepsze kadry.
Fajne te sikorki:wink:
No i zadziobali. Niektóre z tych fotografii bardzo fajne, napis zbędny.
Pozdrawiam