-
Skalowanie uwzględniające treść
-
Ciekawie to wygląda, chyba jedyna na prawdę użyteczna nowość w CS4. W sumie zawsze można było coś takiego robić, ale nie tak znikomym nakładam czasu i umiejętności.
-
Radek, fantastyczną książkę (księgę) na biurku miałeś ;)
PS. Jeśli mogę taką techniczną uwagę: w materiale były momenty, gdy mówiłeś stanowczo i głośno i to się świetnie sprawdzało jako komentarz do tego, co robisz na komputerze. Dużą różnicę, in minus, odczuwałem, gdy powiedziałeś coś nawet trochę ciszej i mniej pewnie. Szczególnie czuć to na początku filmu.
Pzdr
-
Cytat:
Zamieszczone przez
suchar
Radek, fantastyczną książkę (księgę) na biurku miałeś ;)
Która jest fantastyczna? Taschen? Karpiłowski czy McNally?
Pozdrawiam
-
Cytat:
Zamieszczone przez
RadioErewan
Pozdrawiam
Chodziło mi o Taschen, bo ją przyuważyłem na początku filmu. Jedyny z nią problem jest taki, że jest gruba.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
RadioErewan
Pozdrawiam
Taschen bo tani - kupiłem za 25 zł, Karpiłowskiego tylko przeglądnąłem - nie moja działka ale tak opowiadał o świetle, że nawet ja coś załapałem, McNally - się okaże - lubię jego zdjęcia, książki w naszym języku jestem bardzo ciekawy... ;-)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ktotek
McNally - się okaże - lubię jego zdjęcia, książki w naszym języku jestem bardzo ciekawy... ;-)
Mam we wspólnym. Nie ma polskiej wersji.
Pozdrawiam
-
złoty człowiek z Ciebie RE...szukałem czegoś więcej o tym skalowaniu...to jak prezent pod choinkę :)