Proszę o komentarze i cenne rady.
Jest to mój początek mam nadzieje,że wieloletniej przygody z fotografią. Ale jak to zwykle bywa początki ciężkie są :)
Wersja do druku
Proszę o komentarze i cenne rady.
Jest to mój początek mam nadzieje,że wieloletniej przygody z fotografią. Ale jak to zwykle bywa początki ciężkie są :)
Dla mnie tylko "widok" jest interesujący, gdyby jeszcze nie był taki blady.
a jak dla mnie tylko mewa;) reszta jest nijaka.
Wbrew pozorom jakiś zamysł kadrowania jest, a to najważniejsze.
Jeszcze tylko podciągnąć technikę, a to już mozolna praca.
mewa była by niezła gdyby nie ten przepał straszny. a widoczek troszke kolorki podciągnąć i ok. Ja tu na szybko...ale chyba przesadzone przesadzone ;) ogólnie mozesz sie z tym coś pobawić
oj igorra chyba troche przesadziłaś... z tymi kolorami:) strasznie nie naturalne...
W rzeczy samej mewę i widok robiłem w strasznie mocnym słońcu praktycznie zero chmur. Była to męcząca parogodzinna wspinaczka i pora musiała być dość wczesna bo przecież zejść jeszcze trzeba było. Postaram się zrobić coś z tymi przepałami i wrzucę jeszcze kila fot z tej wyprawy.
Widać że masz pomysł na zdjęcie. Oby tak dalej a napewno będzie lepiej.
Pozdrawiam.
rzeczywiście 666cin. Miałam laptop odcięty od zasilania i na oszczędzacz energii i tak wyszło :grin: sroka ;) twoje wygląda spoko:mrgreen:
Może to troszkę kolorami pokombinowałem powinno być troszkę lepiej, niestety przepały nie potrafię ich zniwelować :cry:. Inna sprawa, że robiłem to zdjęcie pod słońce choć za chmurką było to jednak efekt zepsuło.