Kilka ciekawych zdjęć, które pokazują że każdy dzień kończy się inaczej, i pewnie zaczyna też, ale na początek dnia niestety nie trafiam, za to na końcówkę często...
1/100 s
f 4.0
iso 100
1/1500 s
f 8
iso 100
1/4 s
f 3.2
iso 80
1/4 s
f 8
iso 80
Wersja do druku
Kilka ciekawych zdjęć, które pokazują że każdy dzień kończy się inaczej, i pewnie zaczyna też, ale na początek dnia niestety nie trafiam, za to na końcówkę często...
1/100 s
f 4.0
iso 100
1/1500 s
f 8
iso 100
1/4 s
f 3.2
iso 80
1/4 s
f 8
iso 80
Swietne zachody. Z jakiego miasta ?
Ostatnie wyglada jakby zorza polarna byla, natomiast w 3 mam wrazenie ze horyzont krzywy, ale to moga byc tylko tak ulozone budynki.
Edit: Juz wiem z jakiego miasta :oops:
vodnik nieprawda, to nie są krzywo położone budynki, to ja nie wyprostowałem, dzięki za uwagę, niezauważyłem :) bardziej skupiłem się na niebie niż na prostym horyzoncie :)
Co do ostatniego, to w rzeczywistości było jeszcze ładniej, nietypowa sytuacja, chmury deszczowe nad nami, a horyzont rozświetlony zachodzącym słońcem, przez co chmury były na czerwono oświetlone od spodu i to dało taki efekt.
Kurcze, no... W mojej części świata nie ma takich ładnych zachodów słońca... :// ;))
A jaka to część świata? są są, wdrap się czasem na dach wieżowca lub na jakieś inne wysokie miejsce :)
W mojej części świata, czyli na południowo-zachodnich rubieżach RP ;)) No i moja "metropolia" nie dorobiła sie jeszcze wieżowców ;))
Eeee... i prawdę mówiąc tak sobie tylko marudzę z zazdrości... ;))
Naprawdę super foty, bo chyba nie wspomniałam o tym :))
No Wiedźma, słońce to samo, chmurki też podobne, a ja mam manię kolekcjonowania takich zachodów. :)
Ano super zachodziki.... Ladny klimat na tych fotkach i wogole...
ladne, ladne
wczoraj w Krk tez bylo podobne niebo, no moze nie az tak czerwone, tylko ze nie mialem aparatu pod reka :(
Pozdrawiam
Grr kurcze, jakie ladne. Jak mozna uchwycic takie fajowe zachody ? Czy kolory na ostatniej fotce to oryginał ? Mozna prosic o link do oryginału ?
Pozdrawiam